čtvrtek 28. července 2016

Mrazuvzdorná palma

Palma by rozhodně neměla být stříhána. Hnojíme od dubna do srpna 1x měsíčně tekutým hnojivem (NPK 9-4-5). Palmu lze zazimovat buď v chladné světlé místnosti nebo přímo na stanovišti, kde je zasazena.


Nejúhlednější mrazuvzdorná palma , velmi odolná vůči větru. Roste pomaleji a celkově je menší, než T.

Celková výška rastliny (rozmer bez kvetináča): 100. A jejich palma přitom byla obyčejná pokojová rostlina, která při prvních mrazících potřebuje pod střechu,“ dodává pěstitel. Nikdy se nevzdá Každý, kdo ve vilové čtvrti v Kačici na Kladensku prochází kolem rodinné vily Josefa Bučka může mít pocit, že se ocitl někde v arizonské poušti.


Nabízíme nejširší sortiment druhů a velikostí mrazuodolných palem, stromových juk, agáve, bambusů, banánovníků a dalších exotických rostlin. Trachycarpus fortunei je podľa všetkého najideálnejšia palma do našich záhra lebo je nenáročná na pôdu, na svetlo, znesie aj preschnutie, aj vlhko, dobre znáša mrazy a keď sa stane, že príde o listy v dôsledku mrazov, pomerne rýchlo sa dokáže zregenerovať. S inými druhmi sa už spájajú aj komplikácie a zvýšená starostlivosť. We have a few tips for you how to protect the palm from winter frost.


Shining evergreen cold hardy palm looks really beautiful at Christmass.

Palmy patří díky svému úžasnému vzhledu k rostlinám, které zaručeně vyniknou ve vaší zahradě. Predaj paliem s najvyššou odolnosťou voči mrazu - Trachycarpus Fortuney na Slovensku v rôznych veľkostiach rastliny. Mrazuvzdorné i nemrazuvzdorné palmy se stávají. Sabal nízky na sklade 8. Nádherné oleandre - atraktívna kolekcia pre Vašu záhradu. Kúpte si kvalitné rastliny už dnes.


Rýchle dodanie, kvalitné rastliny, skvelé ceny. Chamaerops Humilis - Palmička nízka (slov.) je nenáročná mrazuvzdorná palma vhodná pre. Drsnoplod fortunův (Trachycarpus fortunei), jedna z nejodolnějších palem na světě.


Ide o unikátny kultivar priamo z vrcholkov pakistanského pohoria. Listy sú veľmi husté, zelené až do modrej farby. Rastie rýchlo a nie je náročná na pestovanie.


V našem kraji je z palem nejrošířeněji pěstována agáve, datlovník anebo palma čínská. Palmy jsou krásné, exotické a především nenáročné na pěstování – to jsou vlastnosti, které dělají z palem ideální rostliny pro domácí pěstování. Náš e-shop nabízí semena více druhů agáve, semena datlovníku a spostu druhů palem jednoděložních. POZOR – mrazuvzdorné palmy vysazujte do volné půdy pouze v měsících březen, duben,.


Je tedy vhodná to ty, co nemají čas na pravidelnou zálivku.

Má mohutné, do široka rozvětvené listy. Kvalitní palma má silný kmen, krátké řapíky, velký počet pevných tmavě zelených listů a samozřejmě musí být dobře prokořeněná. Také zajišťujeme celoroční servis, poskytujeme záruku, dáváme konzultace, nabízíme výsadbu různých rostlin.


Velmi oblíbená mrazuvzdorná palma s dekorativními konopnými vlákny na kmínku. DPH 1€ Niektoré palmy už dávno ni. Je vhodná k pěstování jako pokojová rostlina.


Zmíněná palma Trachycarpus fortunei, se kterou Josef Bučko začínal, pochází ze severní Číny z podhůří Himalájí. Phoenix dactylifera červenoplodý. Nejužitečnější palma subtropů, plodící známé datle. Na slunci se listy starších rostlin vybarvují do modravého.


V našich podmínkách se pěstuje jako pokojová rostlina. Palmám královským se také říká palmy ohnivé. V létě ji lze umístit na venkovní stanoviště.


Tyto palmy mají nádherný kmen, který každému hned padne do oka. Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky