pátek 29. července 2016

Masáže jaroměř

Jsem absolvent čtyřleté zdravotní školy v Levoči v oboru klasických a reflexních masáží. Mám letou praxi v lázních Velichovky. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů.


Kontraindikace: Jedná se o velmi jemnou masáž,kde nejsou kontraindikace známy. Masáže v Jaroměři nyní otevřeno.

Přijďte a nechte se hýčkat a nebo udělejte radost svým blízkým zakoupením dárkového poukazu. Věřím,že si zde odpočinete,příjemně zrelaxujete tělo i duši a načerpáte novou energii. Ať už zvolíte jakýkoli druh masáže , Vaše tělo bude uvolněnější, aktivnější a dovolí vám dosáhnout vašich denních cílů s větším klidem, bez stresu, bez depresí a migrén, bez bolesti za kloubů či svalů. Národní (areál bývalé nemocnice) Jaroměř. Informace o masážích v Praze, v Brně, o salónech poskytující klasickou, rehabilitační, sportovní, reflexní, čínskou tlakovou masáž, lymfodrenáž, baňkování.


Užijte si svůj volný čas, dopřejte tělu oddech a odpočinek a přijďte na masáž. Velice ráda Vám oznamuji,že se po krátké zdravotní odmlce vracím ke svým milovaným masážím. Těším se na Vaši návštěvu a nabízím klasické masáže - hlavy,šíje,zači celého těla, Breussovu masáž,medovou masáž,relaxační masáž plosek,.


Některé masáže lze aplikovat i během těhotenství, ale je třeba zvážit výběr a použití esenciálních olejů.

Vaše zpráva byla úspěšně odeslána. Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci. Sexy dívky poskytující všechny erotické služby v Jaroměři ! Vyber si přesně podle svých představ a potřeb.


Domluva nebyla nikdy jednoduší. Přijďte si odpočinout a načerpat novou energii pro své tělo i duši. Prohlédněte si salóny krásy které poskytují službu tantrická masáž v lokalitě Jaroměř. Zadejte svůj příkaz, a obdržíte přizpůsobené nabídky, poznáte ceny a porovnáte názory o firmách a profesionálech z Jaroměř. Nejlepší holky na privátu v Jaroměři ! V našem jezdeckém areálu máme další profesionální službu určenou hlavně pro jezdce, ale také samozřejmě pro všechny lidi.


MASÁŽE a ostatní metody poskytuji ve své provozovně, ale jezdím i za klienty. Ke každému klientovi přistupuji vždy individuálně. Hledáte masáže Jaroměř ? Vašemu výběru neodpovídá žádný záznam.


Nabízíme nejlepší zážitky v Jaroměři a okolí. Využijte nabídky firem v rozbalovacím menu vpravo, nebo můžete začít výběrem regionu z nabídky měst nahoře. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.


Zdravý Krámek Jaroměř Knappova 162.

Kosmetika a masáže Jaroměř Husova. Gelové nehty, p-shine,parafínový zábal,manikúra a masáž ruky Náměstí ČSA 13. D Jaroměř ( tak si nás eviduje ). Je to malý salonek, nacházející se ve Smiřicích pod nádražím, v domku hned za trafikou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky