čtvrtek 21. července 2016

Olin a lišky

Prázdninový příběh ověřený generacemi čtenářů překrásně ilustroval Adolf Born. Je léto a dva kluci si vyprávějí o svých zážitcích. Tomu, co prožil Olin u strýčka v hájovně, se ovšem dá jen stěží uvěřit. A s ním teta, pes Kapitán a pušky a fajfky.


Ale to nebylo všechno, i když pro kluka z města toho bylo až až. Byly tam totiž i mluvicí lišky. Povídali si liščí řečí a lišky slíbily, že Olina přijedou i navštívit. Když se pak kluci setkají s dvěma zrzavými sestřičkami-dvojčaty Márinkou a Karinkou, vrtá jim hlavou jediné – jsou to proměněné lišky, nebo ne?


Taková věc se dá zjistit jedině pomocí kouzel. Půvabné čtení pro mladší čtenáře, plné fantazie a nečekaných zvratů. Autorem je Eduard Petiška. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Olin Corporation is a global manufacturer and distributor of chemical products and a leading U. Our worldwide commitment to continuous innovation, superior safety and exceptional service ensures customer success throughout the chemical value chain and beyond.


Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Olin a lišky od autora Petiška Eduard. Naučná literatura, odborná literatura, beletrie, poezie, učebnice.


Knižní tipy a novinky, knihy vzdělávací i zábavné, humor, komiksy, gramodesky - vinyly. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Olin líčí Emilovi, jak trávil prázdniny u strýčka v hájovně, kde potkal dvě malé lišky, s kterými se spřátelil a prožil různé příhody.


Půvabné vyprávění pro mladší děti o chlapci a jeho přítelkyních - liškách Ferince a Merince. Dva malí kluci si dali slib, že Olinův příběh nevyjde na světlo světa dřív než za padesát let. Akorát na vteřinu rovných padesát let! Odpovědná redaktorka Viola Somogyi, technický. Internetové knihkupectví ABZ Vám přináší zábavu, poučení, radost, vědomosti, napětí i vášeň a mnoho dalšího formou knih více než let.


Přidat do seznamu přání Přejete si dostat. Ako mnoho iných spoločností poskytujúcich svoje služby na internete, aj my využívame cookies, pixely a ďalšie technológie. V tomto článku vám popíšeme. Ferinka měla víc chloupků než Mezinka.


Vykupujeme knihy, sběratelské předměty a starožitnosti. Astrologie online Osobní horoskop (radix) Partnerský horoskop Tranzitní horoskop Psychologická astrologie Online výpočty solár, direkce, revoluce, kompozit a. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Olinališky EduardPetiška Olinališky -EduardPetiškakestaženíPDF Prázdninovýpříběhověřenýgeneracemi čtenářůpřekrásněilustrovalAdolfBorn.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Unzählige Events und Herausforderungen warten auf dich ! Wähle im Menü ein Event das dazu dir passt und reserviere dir dein Ticket !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky