čtvrtek 21. července 2016

Tořivka

Sie sind nicht angemeldet. Patří do čeledi Podpěťovité. Pochází z tropické Afriky. Používáme jí jako dárkovou květinou nebo do. Ve své domovině se objevují druhy zakrslé i.

Na venkovní stanoviště ji umístíme až. Světlejší až polostinné místo, nesnáší přímé slunce. Teplota celoročně pokojová.


Podle našich zkušeností ovšem přezimují i za teplot. Tořivka patří do čeledi podpětovité (Gesneriaceae). STREPTOCARPUS - TOŘIVKA has 3members.


Je příbuznou afrřických fialek, a proto. Nabízíme fuchsie, pelargonie, achimenes, balkonové květiny, denivky, floxy, okrasné keře atd.

Streptocarpus - tořivka 3) každý si založí svoje album. Stránka věnovaná pokojovým kytičkám jako je streptocarpus, ibišek, africká fialka nebo kohlerie. Pěstujeme a prodáváme rostliny, okrasné keře, dřeviny, trvalky, skalničky, léčivé rostliny, jiřiny, okrasné trávy, letničky, pokojové rostliny. Prozkoumejte nástěnku „ TOŘIVKA “ uživatele Filip Kindl na Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Violets, Houseplants a African violet.


Lifestylový server o cestování, bydlení a dále na téma jako je zahrada, dům a stavba a krása a fitness a hubnutí. Svým složitým latinským názvem může na první pohled připomínat orchideje. Při vyplňování údajů pro registraci a při objednávání věnujte prosím zvýšenou pozornost správnosti uvedených údajů - kontrolujte překlepy! POPIS: Je to travnatá a hojně kvetoucí pokojová rostlina, s kopinatými, měkkými a. Olwen (R.


Dibley) Jednoduchý temně modrý květ, skoro černý se sametovým nádechem. Je známo asi druhů, které. U nás pěstované rostliny jsou hybridy pocházející z různých křížení.


Rozlišujeme drobnokvěté odrůdy (velmi bohatě kvetou) a novější velkokvěté. Nemá to být tořivka - takové plstnaté listy a modré květy? Mám tuto květinu, množí se velmi jednoduše výhonek do vody a pustí si kořínky.


Je to příbuzná rostlina afrických fialek a gloxinií. Jako pokojové rostliny jsou pěstovány zejména různé druhy a kultivary rodů Saintpaulia, Achimenes,.

This feature is not available right now. Jednou z nich je například druh balzamíny – netýkavka konžská (Impatiens niamniamensis) – zvaná pro své typicky tvarované a výrazně zabarvené květy. Bohatě kvetoucí, stále zelená rostlina (na rozdíl od gloxínie), která netvoří hlízy, se pěstuje hlavně k letnímu využití skleníkových prostorů. Po odkvětu se na podzim silně omezí zálivka, rostlina se zatáhne, uschlé stonky u země odřežeme a květináč uložíme kamkoliv, kde je sucho a až st. Dobrý den měl bych zájem o koupi nějakých torivek.


Rostlina se stala oblíbenou pro své květy v pestrých odstínem, které se podobají orchidejím. Současné barevné spektrum odrů velikost květů a dostupnější odrůdy s velkými listy, potvrzují, že tořivky mají před sebou velkou budoucnost. Fotky streptocarpusů budu postupně.


Poradna: Poslední dotazy: 28. Prosím, můžete mi poradit, kde mohu objednat tořivk u? Já mám tořivku třetí rok a letos jí začaly blednout listy - vždy od. Lístečky fialkově kvetoucí tořivky - streptocarpella, nechají se zakořenit ve vodě jako africké fialky. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Dnešní den byl opravdu teplotně rekordní.


Slunce pálilo,nedalo se před ním kam schovat. Slunečnice ho má ráda,otáčí se za ním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky