čtvrtek 21. července 2016

Dendrobium nobile pěstování

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Nemůžete-li rostlině nabídnout letní pobyt venku v polostínu a zimní chlad na světlém místě, sáhněte raději po jiném, teplomilném druhu.


Dendrobium nobile: bez chladu to nepůjde. Nevíte si rady s pěstováním některého z běžných druhů? Zdá se vám, že vaše orchidej chřadne či. Autor: Archiv ireceptar. V podstatě se jedná o druh orchideje, která má původ v Asii a Austrálii.


Jsou dendrobia chladnomilná a teplomilná. Oblíbená je pak dendrobium nobile. Od dendrobia phalaenopsis se jeho nároky značně liší. Dobrý den potřebovala bych radu.


Poté co odkvetlo listy na stoncích opadaly tak, že zůstaly jen pahýly. Podruhé mi již nevykvetlo jen. Několikrát jsem slyšela tuto otázku kolem sebe na orchidejářských akcích i mezi přáteli. Hier erfahren Sie, was bei ihrer Kultivierung zu beachen.


Teplota v okolí těchto rostlin by měla být vyšší než 20°C ve všech dobách, ale zkušenosti ukazují, že mohou vydržet několik nocí kolem 16°C. Obecně lze ale nejčastěji pěstované rostliny rozdělit na dvě základní skupiny: teplomilné (D. biggibum a jeho hybridy) a chladnomilné až temperované (D. nobile a jeho hybridy). Um dies zu erreichen, bedarf es jedoch ein wenig Knowhow. Zimu pak ráda překvapivě tráví v chladné místnosti, kde nasbírá sílu na květenství.


Vybíráme z obsahu: Pěstování kamélií Kamélie je rostlina, kterou lze poměrně snadno pěstovat, jakmile jí vytvoříte ty správné podmínky. Nejsem žádná odbornice ale já bych ho zalévala a přihnojovala,v létě dala ven a na podzim přestala zalévat a hnojit než se objeví poupata květů,pak začít mírně zalévat. Tak jsem to udělala a kvetlo mi na podzim a teď pokvete znovu. V zimě bylo umístěno v nevytápěné místnosti kolem 13st. DENDROBIUM NOBILE – pěstování.


Křehké a přitom vznešené, pestrobarevné, úchvatné orchideje vytvářejí v domech a bytech malý svět, ve kterém zapomen. Je to orchidea pro střídavé teplo –. Die Blütenfarben reichen von Weiß über Gelb bis hin zu rosa und lila. Esta planta es de muy fácil cultivo, te invito a conocer sus características y algunos consejos. Jak často se zalévají,co s malými odnožemi, kdy odsadit odnože atd. Die Unterscheidung gelingt anhand der Blüten recht einfach.


Mitunter sogar mehrmals, bis zu 2-mal pro Jahr. Ideální je rostlinu od konce května. Rod dendromium má přibližně 9druhů. Vyskytují se od Japonska až po Filipíny a také v Austrálii. Tento druh orchideje je nejrozsáhlejší.


Většina z nich roste epifyticky na stromech, pouhá hrstka z těchto druhů orchidejí roste na zemi nebo na skalách. Das Umtopfen ist ganz einfach. Orchideen einpflanzen in Orchideenerde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky