pondělí 25. července 2016

Ruční kultivátor půdy

Malý ruční zahradní kultivátor - hrabičky pro kypření půdy a odstraňování plevele ze záhonů. Nástroj je odlitek z lehké a zároveň velice odolné kovové slitiny, ergonomicky. V našem sortimentu naleznete lžičkové secí stroje, ruční nářadí pro zpracování půdy, Líhně a mnoho dalšího.


Ruční kultivátor Tornadica je zahradní pomocník na kypření půdy a odstraňování plevele bez námahy. Zapomenete na únavnou a namáhavou práci, protože.

Mechanický ruční kultivátor a plečka. Kultivátor jednoradličkový. Kypřič 3-hrotý bez násady. Ruční nářadí pro zpracování půdy s vyměnitelnými nástavci.


S těmito nástavci lehce zvládnete všechnu práci na malé zahradě. Máte-li však obstarávat větší plochu, už se neobejdete bez rotavátoru (někdy označován jako ruční kultivátor ). Pomocí rotavátoru prokypříte půdu a zvýšíte účinnost hnojení, protože se hnojivo dostane hlouběji do půdy. S mini verzí kultivátoru Tornadica provzdušníte půdu, odstaníte plevel i vyhloubíte jamku pro sázení.

Jeho ergonomický design rovnoměrně rozděluje zátěž mezi vaše ruce, záda, ramena a nohy. Teleskopická tyč se dá nastavit na různé výšky dle vašich osobních potřeb. Osiva a semínka) Hodnocení produktu:.


Pomůže zvládnout důkladné prokypření půdy menší plochy před výsadbou nebo odstraňování plevele mezi řádky zeleniny, v květinovém záhoně, mezi hustě osázená sazenicemi, mladými rostlinami a na místech. Výrazně zlepšuje kvalitu a rychlost práce na pozemku. K dnešnímu dni nelze tento nástroj nalézt po celém světě. Velké, naostřené hroty z nerezové oceli umožňují maximální kontakt s půdou. Základní a velmi důležitý úkon při údržbě trávníku je provzdušňování.


Vyzkoušeli jsme na záhonech různá zařízení na kypření půdy , ale nakonec se nám nejvíc osvědčil ruční kultivátor vlastní výroby. Mimoto může být použit i jako. Provzdušněním se totiž naruší neprodyšný povrch, který brání přístupu vzduchu, vody a živin. Trávník tak nabere sílu a zdravý vzhled.


Ideální pomocník k provzdušňování menších trávníků a záhonů s horším přístupem. Umožňuje lepší přívod živin, vody a vzduchu do půdy a. Ruční rotavátor se používá pro obzvláště jemné kypření půdy. Pracuje na principu 2–speciálních hvězdicovitých koleček.


Většina z těchto výrobků se může připevnit na násadu, takže se s nimi dá pracovat jak ve stoje, tak v podřepu.

Nejlépe se hodí pro přípravu na setí a uvolňování půdy v těsně rostoucích kulturách a na malých záhoncích. Celková délka 3mmOdolná proti korozi a opotřebeníMateriál: Acarbon steelErgonomická. Benzínový Elektrický Vymaz. Je vhodný pro rozmělnění hrubě strukturované půdy, pro smíchávání půdy s rašelinou a zanášení hnojiv.


Elegantní ergonomické provedení. Praktický ruční kultivátor Xact slouží ke kypření půdy , pletí a hrabání drnů. Dlouhé ostré hroty z nerezové oceli. All the lines are busy at the moment, please try again in a moment. Ruční i elektrické nářadí pro zpracování půdy.


Recenze kultivátoru Tornadože se kvalitativně a snadno vyrovná s plevelem, aniž by rozřezal jejich kořeny a jemně prořezal. Hroty a motyčka jsou vyrobeny z kalené karbonové oceli. Ke kultivátoru je zapotřebí dokoupit násadu FISKARS QuikFitTM. Trvanlivé kuličkové botky určují hloubku zpracování půdy.


Rukojeti jsou vhodné pro správu a jsou silné. Sada nástrojů je optimální a rozměry jsou takové, že kultivátor půjde do jakéhokoli rohu. Lehký dámský kultivátor FISKARS má ostré hroty z kalené oceli a snadno proniká do půdy.


Je určen pro kypření zhutněné půdy. Navíc v sobě kromě rozrývače kombinuje také obraceč půdy – pluh. Tak zastane funkci dvou, původně oddělených, strojů.


Výkonný elektrický kultivátor pro dokonalou přípravu vašich záhonů. Kromě vysokého výkonu nechybí šestice ocelových oracích nožů tvořící široký pracovní záběr či odolná konstrukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky