čtvrtek 28. července 2016

Tera vari vozík

Lohnt sich ab Tassen pro Tag! Ahoj lidi vítejte u dalšího videa Autoklempíř Brandýs. Je tu další video s mým velkým pracantem Terrou.


V dnešním videu uvidíte jak jsem si vyráběl přední vo. This feature is not available right now.

Malotraktory TERRA - VARI vynikají snadnou přestavbou z bubnové sekačky na mulčovač, frézu, kartáč či radlici. V nabídce je celá škála příslušenství na obdělání půdy: pluhy, vyorávací radlice, kypřiče a kypřící ústrojí, brány, smyky, dále vyklápěcí návěsy a nosiče nářadí. K malotraktorum Tera, slouží jako vozík, nebo jako sulka za kterou lze ještě cokoli připojit. Robusní kola, provozní brzda plně funkční, kaslík na nářadí.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vari vozík. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Ponúkame predaj náhradných dielov, malotraktorov a servis na TZ4K1 TK1 TK1 AGZAT, TERRA , VARI , MT MT8-05 MT8-04 Winea, kosačka MF7.

V dobrém,funkčním stavu. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Vozík VARI ANV-38 jednoosý, je určen pro malotraktory s převodovými skříněmi řady DSK-317.


Inzerát Vozíky tera vari v okrese Louny, cena dohodou, od PUMLAS na Sbazar. Dobrý technický stav, v posledních letech málo používané. Predám vozík vari Agrostroj Jičín Typ N3 nosnosť 3kg.


Nové pneumatiky, v cene je aj redukcia na guľu ťažného zariadenia za osobné auto. Projděte si inzeráty tera vari vozik na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Větší a robustnější vozík VARI ANV-40 který zvyšuje užitnou hodnotu malotraktorů VARI. Vozík je skvělým pomocníkem pro všechny zahrádkáře, pěstitele, farmáře či komunální služby.


Vari ANV 40 Sekacky-pily. Díky vysoké nosnosti s ním odvezete spoustu materiálu. Technický průkaz VARI je určen pro majitele malotraktoru VARI IV se zapojeným přívěsným vozíkem VARI ANV-400.


O vydání technického průkazu lze u nás.

Pro získání půjčky potřebujete věku let a více, trvalé bydliště na území České republiky a platný občanský průkaz. Prodám vozík na malotraktor TERA VARI. Jednoosý vyklápěcí návěs VARI ANV-3je určen pro malotraktory s převodovými skříněmi řady DSK-317. Návěs ANV-3má kola rozměru 16x7. Výkonný a silný čtyřtaktní motor, koní.


Vďaka takmer dvojnásobnej životnosti oproti motorom radu GCV je tento stroj ideálnym pomocníkom pre obecné úrady a komunálne služby. Pojazd malotraktora obstaráva prevodová. Kaffeeautomaten für Ihren Betrieb mieten! Elevando seu espírito para Meditação.


Spojka 12pasuje na vsetky agregáty agzat, VARI , terra. Rotavator VARI KF H 1vs VARI KF Extra 27. Inzerát Tera vari kola závaží tažná náprava v okrese Louny, cena dohodou, od BODLINKAZ na Sbazar. Všechno plně funkční, vozík brzdí. Převodovka DSK 317-rychl.


Predam privesny vozik bez TP za Malotraktor,frézu, tera vari zo silnými kolesami s vrtuľníka rozmeri 150x120cm v pohode uvezie 500kg elektrika funkčná. Návěs, přívěsný vozík VARI ANV-2je skvělým pomocníkem pro všechny zahrádkáře a pěstitele, kteří potřebují převézt menší množství nákladu. Celkem by se mě takový vozík hodil, ale k převodovce DSK31 ta korba z kolečka nebo možnost vozit metry dřeva nebo několik beden by mě hodně pomohla. Jak pozná kam má uhnout a kdy má jet rovně?


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky