čtvrtek 28. července 2016

Plážové lehátko polohovací

Zahradní plastové polohovací lehátko Smeraldo zelené barvy. Plastový zahradní nábytek je charakteristický svou vysokou pevností, snadnou údržbou. Vyznačuje se také snadnou. Skládací kus nábytku, který můžete bez problému vzít na dovolenou.


Skládací zahradní lehátko v uklidňující zelené barvě splyne s venkovním prostředím.

Lehátko, které je určeno pro použití v exteriéru, využijete kdekoliv na zahradě, ale taktéž ho bez jakéhokoliv problému můžete dát na balkon, terasu či naložit do auta a vzít na dovolenou, na chatu, k vodě apod. Poslouží skvěle nejen na zahradě, ale také v prostředí se zvýšenou vlhkostí, jako jsou bazény, sauny nebo wellness. Kovové lehátko se dobře udržuje, a čistí. Elegantní polohovací zahradní lehátko pro příjemný odpočinek na vaší zahradě či terase.


Lehátko má stabilní kovovou konstrukci v barvě antracit. Lehací část je potažena příjemnou a prodyšnou textilií. Detail produktu Do obchodu.


Polohovací lehátko na zahradu vám umožňuje odpočívat přesně tak, jak chcete.

Některá lehátka dovolují nastavit hned několik možných pozic. Nejdůležitější je regulovatelná oblast podpírající hlavu a záda. Pohodlné křeslo v mžiku vytvoříte z lehátka s polohovatelným nánožníkem.


Pokud máte rádi oboustranné opalování, mělo by lehátko umožňovat i vodorovnou polohu. Vyberte si lehátko se stříškou, houpací nebo rozkládací. Nejprodávanější jsou dřevěné, plastové, ratanové a kovové. Polohovatelné plážové lehátko vhodné na pláže, k bazénu nebo na zahrady. Stabilní ocelová konstrukce s plastovými doplňky.


Tyto vlastnosti vyplývají z použitého materiálu a moderních technologií, na základě kterých je hliníkové lehátko VeGAS vyráběno. Při výrobě je použit speciálně odlehčený materiál pro snadnou manipulaci s nábytkem. Hmotnost dřevěného nábytku je vyšší, než tohoto hliníkového nábytku. Lehátko lze nastavit do dvou poloh (sed-leh), ze sedící polohy.


Výškově nastavitelný sklon opěradla a podnožky zajištují maximální komfort při relaxaci. Lehátko je ideální na chatu, chalupu, do kempu nebo domů na zahradu. Plážové , záhradné skladacie lehátko.


Garantujeme odovzdaní zásielky prepravnej spoločnosti do hodín od objednania.

Nebo si pořiďte vlastní plážové lehátko v akci a vyrazte za letním koupáním do přírody či k moři. A nezapomeňte na slunečník ! Skládací plážové lehátko je díky své konstrukci skvělým na zimní uskladnění doma nebo v zahradním domku. Lehátka oceľové, drevené, s reguláciou operadla a lehátka skladacie.


Ideálne na odpočinok v lone prírody. Plastové lehátko s nastavením opěrek pro větší pohodlí. Hledáte skládací lehátko ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Pro dokonalý relax nejen k bazénu potřebujete zahradní lehátko. Rychle, pohodlně a na jednom místě.


Polohovací zahradní lehátka. SkladeANO Doprava: ZDARMA. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky