pátek 29. července 2016

Plotostřih stihl

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Vhodné pro vertikální i horizontální stříhání.


Výrobce: Stihl , Dostupnost: Skladem.

Obsluha je velmi snadná a bezpečná i. Potřebujete poradit s výběrem vhodného plotostřihu? Nevíte podle čeho zvolit ten správný na Va. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kompletní informace o produktech značky Stihl - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě.


Pracovní délka nože je 5mm, rukojeť je otočná o 180° ve třech pozicích.

Akumulátorový plotostřih s tichým chodem. Plotostřih pracuje s baterii Ah přibližně min. Nabídka kvalitních strojů, které neustále rozšiřujeme.


Poskytujeme odborné služby s lidským přístupem. Zavolejte nám ještě dnes. Pokud si přejete poradit zda si koupit elektrický či benzínový plotostřih (plotořez ) poraďte se s našimi odbornými prodejci. Nabízíme plotostřihy značek Hecht, Dolmar, Makit, Solo.


Nůžky na živé ploty Husqvarna jsou optimální kombinací ergonomického designu, vysoké kvality a prvotřídního střihacího výkonu. Pilový řetěz Stihl Rapid Super Comfort 0. STIHL Compact HSA - SET. ElastoStart je významně snižuje. Nožová lišta výkyvná v rozsahu 1stupňů,celková délka 245cm, délka střihu 50cm,nastavitelný ramení popruh. Málo používaný, zejména na zástřih tvarovaných.


Kč Řetězová pila Husqvarna 5. Testované akumulátory vydrží v průměru zhruba minut (nejdéle vítězný Stihl , minut, a nejméně Al-Ko, minut), což na velký plot nemusí stačit. Potom budete muset činnost přerušit a čekat, než se baterie dobije.

Pokud máte na zahrádce jen krátký a nízký živý plot nebo tvarujete pár malých keřů, vystačíte si s klasickými manuálními zahradnickými nůžkami. Když neřešíte prachy, mrkněte na kvalitku typu Dolmar, Stihl , Stiga a podobně. Benzínové plotostřihy, benzínový motorový plotostřih.


Zeptejte se Jaromíra, který pro vás testuje produkty, točí videa např. Hodí se tak pro úpravu větších ploch. Kč - PRODÁNO Všechny plotostřihy ve 1 funkčním stavu, servisované, s dobrou kompresí, velmi spolehlivé.


Velmi lehké akumulátorové zahradní nůžky s dobrým výkonem k stříhání větví v blízkosti domu. Jednostranně broušené nože s roztečí zubů mm, integrovaným ochranným krytem proti pořezání, našroubovaným vodicím krytem, integrovaným akumulátorem s indikací stavu nabití. Motorový plotostřih s celkovou délkou lišty 72cm.


Maximální průměr střihu 20mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky