úterý 26. července 2016

Jednoruční motorová pila

Nové poutavé video od japonské společnosti Yamabiko, která je výrobcem techniky značky ECHO. Zároveň je světovou jedničkou v oblasti inovací, v oblasti kvali. Motorová řetězová pila s délkou lišty cm.


Praktický box součástí balení. Vyvětvovací pily ( jednoruční motorové pily) na Alza. STIHL MS 1T Velmi lehká speciální pila STIHL MS 1T vybavená motorem 2-MIX o výkonu kW Sofistikovaná, velmi lehká pila na ošetřování stromů pro práci na stromě nebo v koruně.

Jednoruční motorová pila AMX 26. Perfektně vyvážený, lehký a přitom výkonný stroj odvede tu nejlepří práci při prořezávání stromů,. Tento 2-takt, který je vzduchem chlazený. PS220TH jednoruční pila DOLMAR výrobce Dolmar v prodeji v kategorii Řetězové.


Výrobky STIHL lze zakoupit pouze na našich prodejnách ! Charakteristika: – STIHL MS 2T Speciální pily pro Stromovou chirurgii;. Akumulátorová motorová pílaSTIHL MSA 1C-BQ, bez akumulátora. Výkonná motorová pila do jedné ruky.


Při nákupu však myslete i na patřičné ochranné pomůcky.

Nezapomínejte na kvalitní oleje do paliva i pro mazání řetězu. V příslušenství u každé pily naleznete také vhodné náhradní řetězy a išty. Využijete ji k pracím kolem domu i na zahradě. Moderní, lehká pila s benzinovým motorem 5kW.


Na našem trhu jsou k dostání například motorové pily Stihl , motorové pily Husqvarna i další. Máme pro vás motorovky od prověřených výrobců, jako je česká firma Hecht a Fieldmann nebo japonská značka RIWALL. Benzinová motorová pila Oleo-Mac OM 962.


Benzínová motorová pila Oleo-Mac GS 650. Délka řezací lišty je cm. Hledáte jednorucni motorova pila ? U každého zboží si můžete zjistit. Výkon je navýšen z na 04kW při nárůstu hmotnosti pouhých 1kg. Pila je optimálně vyvážená, poháněná 2taktním motorem 2 ccm a osazena lištou o délce cm.


Mnohostranně použitelná a osvědčená při péči o stromy a při řezání. Pro pohon je použit spolehlivý dvoutaktní motor se zdvihovým objemem cms maximálním výkonem HP. Tyto parametry z pily dělají lehkého a výkonného pomocníka v kategorii domácích a hobby pil. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pila stihl.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.

Profesionální motorová pila o výkonu kW vybavená moderním motorem 2-MIX motorem. Velmi účinný antivibrační systém a systém vzduchového filtru s velmi dlouhou životností. Lehká motorová pila ideální pro dům, dvůr a zahradu. Tato malá benzínová pila.


Hmotnost kg Obsah 3cm3. Antivibračný systém zaručuje pohodlnú prácu. Ako ochrana pri práci slúži brzda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky