pátek 22. července 2016

Prodam stepkovac

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Dům a zahrada - Prodam stepkovac bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nabízíme zapůjčení profesionálního štěpkovače Vermeer s obsluhou. Stroje - Prodam Stepkovac bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo. Ostatní - prodam stepkovac bazar.

Motorky - Stepkovac vetvi bazar zdarma. Ochotně a oborně vysvětlíme rozdíly mezi jednotlivými (nejen elektrickými) štěpkovači. Probereme s vámi účel použití a vaše představy a doporučíme nejvhodnější štěpkovač. Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika.


Prohlédněte si aktuální inzeráty stepkovac. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Bruxs na celé stromy, vlastní motor Deutz- 10val, hydr.


Drtí větve do průměru 10cm (měkké dřevo). Služby - STEPKOVAC inzerce zdarma. Umístění stroje v Lázně Bělohrad. Plošně nesené postřikovače PZLS firmy PRODAG Zlín, jsou moderní stroje s obsluhou i údržbou a velmi vysokou přesností postřiku. Možnost jen osobního odběru-Plzeň a okolí.


Jedná se o nepoužitý stroj.

Drtič - štěpkovač LUMAG GERMANY. Prodám tuto hranovou oscilační brusku zn. Bazar strojů, to je inzerce zdarma obráběcí techniky, motory nebo manipulační techniky. Vytvořte si webové stránky zdarma!


Vyberajte z inzerátov. Vermeer jsou schopny rychle a efektivně zlikvidovat větve, stromy, keře, živé ploty a další organický odpad. Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvo případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno.


Dékla štěpky okolo 8-16cm. Maximální vkládaný průměr. Dom a záhrada - stepkovac bazár. Chov a prodej živých a chlazených krůt, rozkrmených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky