úterý 16. ledna 2018

Zahradní umyvadlo

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!

V katalogu nemáme podrobnější informace o zahradní umyvadlo. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. DIONIZ plastové zahradní umyvadlo - imitace stříbro (v.x š.x h.25cm), váha 5kg Nástěnné umyvadlo s barokním motivem vhodné do zahrady nebo vinného sklípku, je vyrobeno z polyethylenu, věrná imitace kovového materiálu stříbra, je snadno udržovatelném odolné, nárazuvzdorné, UV stabilní, mrazuv.


Vodovodní kohoutek pro zahradní umyvadlo 1se stříbrnou patinou. Skladem 52Kč včetně DPH 43Kč. Litinové zahradní umyvadlo na zeď zvýší Váš komfort při pobytu na zahradě.


Dnes můžete pořídit bytelné litinové umyvadlo , které připevníte do plotu.

Zahradní umyvadlo černé. Netradiční umyvadlo z přírodního kamene pro Vaši koupelnu. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete.


V ceně dodávaného kompletu je kohout, vpusť a zátka. Umyvadla, zahradní sochy, zahradní doplňky, zahradní fontány, kašny, balustrády. Výroba a prodej Kamdekor, Kroměříž, Zlín. Přenosné zahradní umyvadlo - nové, připojení vody zahradní hadicí rychlospojkou, nerezové umyvadlo, plastový stojan - umělý ratan.


Barva antracit nebo tmavě hnědé. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Patří sem volně stojící umyvadla, plastová umyvadla na zeď nebo ke stěně, s imitací dřeva, z nerezu, hliníku, přírodního kamene, betonu.


K zahradním umyvadlům nabízíme i široký výběr mosazných zahradních kohoutků. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny.

Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI.


Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Vhodné do exteriéru i na fasády domů. Lavabo - zahradní umyvadlo , Český Těšín. Rozměry: v- 72cm, š-43cm, hloubka-22cm, délka sifonu - 29cm (možnost zkrátit dle potřeby) Doručení do 3-pracovních dnech. Umyvadlo je možné na požádání dodat is patinou.


Toto umyvadlo je ke stěně,odpad je zevnitř nohy. Mrazuvzdorné a stálobarevné. Patina (povrchová pigmentace) je za pří. Ozdobný mosazný kohoutek 58Kč.


Odpad k litinovému umyvadlu - FEJK, FEJK II, NETREBA 29Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky