úterý 16. ledna 2018

Odstraňovač plevele

Limpar pro Českou a Slovenskou republiku. Udržet plevel pod kontrolou je často těžké a únavné. Mohlo by se zdát, že nekontrolovaný růst plevelu nic nezastaví. Ale nový Kärcher odstraňovač plevelu WRE Battery se dokáže plevelu postavit čelem. Nevhodně navržený produkt totiž nezachrání ani sebelepší materiál.


Ideální pro velké plochy, spáry a hrany. Nabízíme široký sortiment nářadí za skvělé ceny s rychlým doručením. Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi.


Zabraňte prorůstání kořenů plevele z vedlejšího pozemku podbetonováním plotu nebo zapuštěním silnější fólie do půdy. Nepřehnojujte půdu dusíkem, ten podporuje růst plevele (svízel, kopřiva, durman, bažanka, blín). Odtraňovač plevele má tři bodce, které zapíchnete kolem rostliny. Snadným pohybem těla odstraňovače plevel obříznete a následně plevel vytáhnete ze země. Pohybem rukojeti na tyči směrem dolů k bodcům lehce odstraníte napíchnutý plevel.


Fiskars vytrhávač plevele je skvělý vynález pro odstraňování plevelů, jako jsou pampelišky, ze zahrady. Nástroj se snadno a pohodlně používá - není potřeba kopání a ohýbání. Model AS WeedHex je ideálním doplňkem odstraňovače AS WeedHex pro účinné čistění nerovných krytin, úzkých míst, stěn a obrubníků. Vidle vypichovací zuby násada 800mm.


Zbavit plevele se můžete buď použitím chemického prostředku v podobě popraše, nebo postřiku. Z těch zaručeně osvědčených je to Trastan, Lontrel, Starane. Kombinací dvou posledních je přípravek Bofix. Chemické přípravky jsou nejúči. Přípravek na hubení plevele či mechu ve spárách mezi dlažbou si můžete připravit i sami doma ze surovin, které jsou k dispozici obvykle v každé domácnosti.


Snižují teplotu půdy, zastiňují a potlačují polní plodiny, podporují šíření chorob a škůdců. K tomu, abyste se zbavili plevele ve svém trávníku, nepotřebujete chemické postřiky. Máme pro vás pohodlné řešení šetrné k životnímu prostředí – odstraňte ze zahrady pampelišky a jiný plevel, aniž byste se museli sklánět. Použijte vytrhávač plevele Fiskars. Nejširší výběr produktů pro domácnost, zahradu, auta, hotely a profesionály.


Ergonomicky tvarovaná rukojeť, tepelně odolný plastový kryt, integrovaný stojánek v horkovzdušném nástavci, odnímatelné prodloužení s rukojetí, držák kabelu, dvoustupňový vypínač. Komunální odstraňovač plevele Kärcher zbaví obce plevele rychle a bez chemie. Obtížného plevele se nyní mohou obce i města zbavit snadno, rychle a bez chemie pomocí odstraňovače plevele Kärcher, který je velice kompaktní a nenáročný jak na obsluhu, tak údržbu. Nakupujte chytře na Svarecky-obchod.


S tímto praktickým nářadím odstraníte plevel ze své zahrady jednoduše a dokonale! Odstraňovač nečistot a plevele s ocelovým kartáčem Lumag WKB-3za akční cenu! Funguje rychle a efektivně i na prorostlé kořínky. Ocelový kartáč B-VEDEX byl vyvinut kvůli vyhlášce EU, která zakazuje chemickou likvidaci mechu a plevele na veřejných plochách.


Tato vyhláška již v západní Evropě platí, do ČR přijde v nejbližší době. Elektrický odstraňovač plevele Zbavte se plevele chytrým způsobem a bez námahy! Chodníky, cesty, okapy a další místa nyní odplevelíte bez námahy a ohýbání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky