úterý 16. ledna 2018

Drátěný plot návod

V tomto videu názorně uvidíte jak se montuje plot typu ze čtyřhranného pletiva na kruhové sloupky. Postup prací při montáži oplocení krok po kroku. Návod na stavbu plotu z plotových panelů zde. Podhrabové desky pod plot betonové různých rozměrů jednoduše vložíte do držáku na sloupky, ať už ve variantě pozink nebo zelené.


Drátěný plot je nejjednodušším řešením, jak ohraničit pozemek.

Připravte si nářadí a materiál a zanedlouho budete mít hotovo. Stavba plotu návod , podrobný návod jak postavit plot z pletiva. Detailní popis jak stavíme ploty. Nejprve zaměřte obvod pozemku.


Měření vám pomůže určit, kolik materiálu (pletiva, nosného drátu, vázacího drátu a sloupků) budete potřebovat. Při měření zároveň natahujte provázek a každé metry ho přichyťte ke kolíku v zemi. Kamenné ploty jsou velmi odolné a nevyžadují téměř žádnou údržbu.


V moderní době se k stavbě kamenných plotů využívají tzv.

Tyto sítě, vyráběné z kvalitní galvanizované oceli, jsou ručně vyplňovány přírodním kamenem. Vzhled plotu záleží na tvaru Gabionového koše a na použitém materiálu. Jak postavit drátěný plot ? Nejen z estetických důvodů, ale i kvůli ceně, se dnes spíše se setkáme s lehkými ploty ze dřeva, kovu, z keramických či betonových tvarovek, než z plného zdiva. Aby plot dobře držel, použijte dostatečně velké šrouby a hmoždinky. Jejich délka by měla být min.


KROK 3: Montáž podpůrného sloupku. Poradíme vám, jak postavit drátěný plot. Každý první sloupek musíte.


Chystáte se na stavbu drátěného plotu ale nevíte, zda si s tím skutečně dokážete poradit sami nebo bude nutné přizvat si na pomoc odborníka? Plot musí být úplně čistý, suchý, bez jakékoliv mastnoty, bez jemného prachu, bez rezi a starého, byť zčásti oloupaného nátěru. Odstranění těchto věcí je snadné.


Jak rychle napnout pletivo ? Jak jednoduše vrtat díry pro plot ? Rádi poradíme se vším okolo drátěných plotů. Nejdříve musíte použít pryč a lopatu a vykopat otvory na sloupky.

Pokud se nebudete muset prodírat tvrdou a kamenitou zeminou, můžete jsi v práci usnadnit zemním vrtákem. Plot z drátěného pletiva nebývá tak atraktivní jako dřevěný, je však možno jej postavit skoro všude. Pletivo se vyrábí s povrchovou úpravou, která má dlouhodobou životnost a nevyžaduje žádné nátěry. Další výhodou je i rychlá montáž a finanční dostupnost. V první řadě je nutné připravit podklad.


Prakticky u všech nátěrů, ne jen renovačních, mějme na paměti, že příprava podkladu má obrovský vliv na životnost celého nátěrového systému. V loňském roce jsem u mého kamaráda viděl jak má hezky upraveno prostředí kolem drátěného plotu. Plot byl bez jediného kousku hyzdící trávy.


Můj dotaz byl, jak se daří dlouhodobě udržet plot v tak krásném stavu. Kamarád mi ukázal výrobek folii POD – PLOT, která zamezuje prorůstání trávy. Umíme Vám Váš plot navrhnout, zdarma spočítat, přivézt až k Vám na pozemek, postavit jej u Vás a samozřejmě zajistit jeho pravidelný servis. Naprostou většinu Vašeho plotu máme u nás již teď skladem.


Díky svému profesionálnímu přístupu a vysokému nasazení jsme schopni Vám tato slova dokázat činy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky