středa 17. ledna 2018

Bofix použití

Aplikace nemusí být plošná, pokud není zaplevelen celý trávník. Obvykle stačí, pokud si rozmícháte – v koncentraci dle návodu – potřebné množství, naplníte jím ruční (třeba i litrový) postřikovač a jednotlivé plevele postříkáte individuálně. Přípravek je vyloučen z použití v ochranném pásmu II. Bofix – návod k použití vám prozradí, že jej stačí namíchat s odpovídajícím množství vody a jednoduše aplikovat na vše zelené pod vašima nohama.


Kvalitní trávě preparát neublíží, odstraní pouze dvouděložný plevel, a to velice rychle.

Bofix proniká do plevelů přes listy a účinné látky jsou rychle translokované. Při ničení pupenu rolního jsou dosahovány nejlepší výsledky při aplikaci herbicidu Bofix v období kvetení pupenu, kdy transpiračním tok směřuje do kořene plevele. Pcháč oset by měl v době aplikace vytvářet přízemní listové růžice, případně může být ve fázi prodlužovacího růstu lodyhy. Použití na okrasné a účelové trávníky.


Selektivní herbicid k hubení odolných dvouděložných plevelu v okrasných a účelových trávnících. Bofix a Mogeton by dle návodu měly být užity pouze za rok. Roundup je lepší nepoužívat.

Dešťové srážky hodiny po aplikaci neovlivní negativně účinek přípravku na plevele. SPe1: Za účelem ochrany podzemní vody neaplikujte tento. Dobry den, mame v nove zalozenem travniku. Etiketa Bofix Vytvo eno dne 11.


Strana (celkem 3) ípravek na ochranu rostlin-balení pro neprofesionální použití BOFIX £ Post ikový herbicid ve form mikronizované suspoemulze k hubení dvoud ložných jednoletých a vytrvalých plevel $ v trávnících. ACR -etiketa BOFIX verze č. Co je to Bofix Aplikace a ředění Bofix a déšť Návod na použití Bofix cena. Ateroskleróza Potraviny způsobující zanesení tepen vápníkem Rizika při zvápenatělých cévách Potraviny s vitamínem. Selektivní přípravek k hubení odolných dvouděložných plevelů v trávnících. Kombinace tří účinných láte.


Bofix je velmi oblíbený selektivní herbicid určený k lividaci plevelů v trávnících. Působí likvidačně na dvouděložné plevele (jitrocel, smetánka, ptačinec žabinec, konopice, hluchavka, kopřiva, svlačec, penízek, ostružiník, jetel, lebeda, pcháč oset atd.). Vcera, dnu po aplikaci, byl krasne videt ucinek.


Veskere plevele jsou jiz zvadle a je videt, ze stradaji. Vyzkoušejte Bofix a Ranger! K dostání je v různých velikostech balení, vybrat si můžete z balení ml, 1ml, 2ml, 5ml a 1l.

Bofix , Bofix a pes, Mospilan, Stříbrný můstek z alobalu návo Infralampa, Jak vyrobit umělou krev, Cererit, Mýdlo se sírou, Epikondylární páska, Návod na. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Bofix najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Bofix selektivní herbicid je vysoce účinný postřik proti plevelu v trávníku.


Jedná se o přípravek který hubí pouze plevel v trávníku. Vybíráme z obsahu: Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. V případě použití čisticího prostředku se řiďte návodem k jeho. BOFIX herbicid pro hubení plevelů v trávníku a travních porostech.


Všechny informace o produktu Prostředek proti škůdcům Agro Bofix l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Agro Bofix l. Postřik proti dvouděložným plevelům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky