pondělí 8. května 2017

Japonský javor červený cena

Novinka Atraktívny javor s veľkými listami, ktoré na jeseň žiaria zlatými, oranžovými a červenými odtieňmi. Japonský javor je možné pestovať nielen na záhrade, ale aj na terase alebo balkóne. Pestovanie japonského javora nie je zložitá záležitosť, vybrať si môžete hneď z niekoľkých druhov priamo v našom e-shope. Javor dlanitolistý Emerald Lace - roubovaná na 100cm kmínku javory.


Jeho pěstování se nemusí zříkat ani lidé bez zahrady – stačí balkon, vhodná nádoba a stromek olistěný dle vašeho vkusu.

Tvarů i barev listů je mnoho, vyberte si z uvedeného přehledu. Mým rodičům dělá to samé, ale protože ho vždy popálí prudké slunce. Tento japonský javor patří mezi pomalu rostoucí kultivary, a proto bývá i velmi často používán pro tvorbu bonsají. Nese laločné poměrně hluboko dělené laloky s výrazně pilovitými okraji.


Jednotlivé laloky mají soudečkovitý tvar. Při jarním rozvinutí jsou zářivě zelené s tmavě červeným lemem při okrajích. Během léta převládá barva zelená.

Na podzim se vybarvuje do odstínů oranžové a měděné. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar.


Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Acer palmatum ´Bloodgood´ – javor dlanitolistý, japonský.


Nádherný japonský javor s oranžovo žlutými listy, které se na podzim zbarvují do červena. Na jaře jsou mladé listy tmavě červené , v létě tmavnou a získávají temně vínovou. Japonský červený javor Tento u nás často pěstovaný a oblíbený pomalu rostoucí strom nebo keř dorůstá do výšky 1-3m.


Ve své domovině v Japonsku roste v řídkých lesích v propustném lehkém substrátu. Foto: Zahradnictví Franc. Plodem je podlouhlé souplodí růžovočervených až červených bobulí.

Bobule jsou asi až mm velké. Javor japonský je metrov vysoká odroda s červenými listami. Pochádza z Japonska, Číny a Kórei. V lete sú listé tmavočervené až hnedé.


Osiva a semínka) Hodnocení produktu:. Novinka Atraktivní javor s velkými listy, které na podzim září zlatými, oranžovými a červenými odstíny. Barevná varianta JAVOR u acer rubrum, původem z kanady, hojně rozšířená v japonsku, kde je oblíbeným stromem pro okrasu parků a chrámových komlexů, je též velmi vhodný pro pěstování bonsai. JAPONSKÝ ČERVENÝ JAVOR.


Nabízená rostlina je tříletý semenáč a. Javor je strom s dekorativním listím, které se na podzim nádherně vybarvuje. Angl: Downy Japanese-maple, NěJapanische Ahorn 09.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky