pátek 5. května 2017

Dlažba betonová

Jedinečná hexagonální dlažba tvarově propojená s městským mobilářem. Ideální na náměstí, pěší zóny, ale i do parků a zahrad. Betonová dlažba vhodná pro soukromé i veřejné parkoviště nebo chodníky.


Pokládka je díky zámkům velmi snadná! Dlažby Ploty a zdicí prvky Tvář dřeva Tvář kamene Obrubníky a palisády Prvky zahradní architektury Betonové obklady Svahové prvky Vegetační dlažby a žlaby. Beton je stavební materiál, který se používal již ve starověkém Římě. Nejčastěji je složen z vody, cementu, písku, kameniva a dalších přísad. Dlažba je naší specialitou, na český trh ji dodáváme už dlouhou řadu let.


Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i estetické vlastnosti našich produktů. Zámková dlažba je charakteristická tvarovými zámky, které usnadňují realizaci zpevněné plochy a zabraňují horizontálnímu posunu jednotlivých kamenů. V současné době nacházejí své uplatnění i na vysoce namáhaných místech, na pochozích a pojezdových plochách soukromých i veřejných, jako jsou parkoviště či chodníky.


Dlažba na terasu zahŕňa betónové platne, ktoré majú väčšie formáty, menšie hrúbky 0cm až 5cm a sú nepojazdné. Terasová dlažba má špeciálny povrch ktorý vyzerá ako prírodné kamene: lámaný pieskovec, bridlica, travertín alebo povrch jemne zdrsnený. Best – dlažba pro tři generace K provozování webu best. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Nabídka betonové dlažby a dalších materiálů pro stavby a úpravy komunikací na veřejných i soukromých prostranstvích.


Výrobky jsou ekologické. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.


Pořiďte si jedinečnou betonovou dlažbu, která má dlouhou životnost, skvělé izolační vlastnosti, je odolná mrazu, vysokým teplotám i. Kamenné dlažby z přírodního kamene Kamenná dlažba má jedinečný nenapodobitelný vzhle téměř neomez. Dlažba betonová , dlažby pro nevidomé, komplexní sortiment betonových výrobků pro povrchové úpravy venkovních ploch, včetně zahradní a městské. Nabízíme moderní terasovou dlažbu na terče. Dlažba je vhodná pro lehký i náročný provoz, k soukromým objektům i na veřejná prostranství.


Poctivá ručná výroba dlažby a betónových výrobkov. Betónová, zámková, vymývaná dlažba či imitácia dreva najvyššej kvality. Teracová a betonová dlažba Betonové dlažby patří k základním prvkům architektury, spektrum jejich uplatnění je velice široké a rozmanitost povrchový úprav dovoluje tyto nadčasové materiály umisťovat uvnitř i vně staveb. Vhodná do interiéru i exteriéru.


Velkoformátová dlažba XXL 8x 4x mm. Unikátní jednovrstvá dlažba vyrobená v moderních i nadčasových designech v exluzivním provedení 8x 4x mm. Vyrábíme v novém rozměru ve všech.


Navíc skvěle vypadá - vyberte si z přírodní šedé barvy s hladkým povrchem nebo z vymývaných betonových dlaždic. Betonová zámková dlažba je už mnoho let synonymem dlažby vůbec. Využití nachází při stavbě chodníků, vozovek, parkovišť, ale používají ji i. Dlažba Níže naleznete základní výrobní sortiment teracové a betonové dlažby z naší nabídky. Znalost jednotlivých zdrojů vhodných teracových drtí a kameniva, technologie výroby a možnosti barvení ve hmotě nám umožňují vyrobit teracovou dlažbu v kresbě a barvě dle přání na zakázku.


Chytrý nákup nábytku a dekorací. Tento typ dlažeb vás překvapí tím, jak dokonale imituje přírodní kámen. Speciální barevné povrchy těchto dlažeb a. Navíc dlažba na terasu za trvale nejnižší ceny.


Unikátní betonová dlažba Eko-flor je díky svému L profilu použitelná nejen jako dlažba zámková, ale i jako zatravňovací. Různým pootočení kostek můžete vytvořit jak souvislou plochu, tak i mozaiku s mezerami pro růst trávy nebo pro doplnění kostkami jiné dlažby LiaStone. Samozřejmě ale myslíme též na bezpečný pohyb všech, i nevidomých a slabozrakých, kteří s našimi produkty přijdou do styku. Využijete ji pro pěší komunikace, na zahrady, cyklostezky i průmyslové plochy.


Díky různým barevným kombinacím. Můžete ji využít pro pěší komunikace, na zahrady, cyklostezky i průmyslové plochy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky