pátek 5. května 2017

Agro travin

Všechny informace o produktu Substrát a hnojivo Agro Floria Travin trávníkové hnojivo kg, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Agro. TRAVIN hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům představuje moderní způsob likvidace plevelů. Přípravek se jednoduše aplikuje přímo do trávníku, kde likviduje dvouděložné plevele a současně významně vyživuje trávník. Travin hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům představuje moderní způsob likvidace plevelů. Přípravek je granulovaný, aplikuje se rozhozem , ideální je pro přesnou aplikaci použít rozmetadlo nebo aplikační vozík.


Hnojivo Agro Travin působí také preventivně. Zahubí i klíčící semena spící oddenky v půdě. Navíc působí dlouhodobě a to až měsíce , jelikož herbicidy se uvolňují postupně. Všetky informácie o produkte Substrát a hnojivo Agro hnojivo KT Travin kg, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Agro hnojivo KT.


TRAVIN - jediné hnojivo pro okrasné trávníky na českém trhu. Navíc obsahuje dva účinné herbicidy pro udržení trávníků v bezplevelném stavu. Travin proniká do rostlin prostřednictvím pletiv a kořenů. Díky mechanismu účinku Travinu přípravek neškodí domácím mazlíčkům ani dětem , které si na trávníku hrají. Po hodinách od aplikace je pohyb po trávníku naprosto bezpečný.


Ideální dobou pro první aplikaci je duben – květen a po dvou měsících hnojení zopakujte. Travin, hnojivo s přídavkem selektivních herbicidů a zeolitu, je ve vodě nerozpustné a tedy vydrží aktivně působit v trávníku po dobu měsíců. Chcete mít na zahrádce dokonalý anglický green? Obsahuje dva herbicidy, které. Hnojivá obvykle nerozlišujú medzi pestovanou rastlinou a burinou a na našu škodu podporujú rast oboch.


To však neplatí pre TRAVIN. AGRO TRAVIN granulovaný, Král trávníků kg (Prostředky proti škůdcům) Hodnocení produktu:. Jak Travin funguje Výživné látky jsou optimálně z přípravku uvolňovány působením vody z mírných dešťových srážek nebo mírné zálivky.


Stálym odborným pomocníkom je naša spoločnosť AGRO CS Slovakia. Viac informácií a jednotlivé časti nádete v sekcii Hurá do záhrady na našej stránke. Táto web stránka používa k poskytovaniu služieb, personalizácii, a analýze návštevnosti súbory cookie. Klasická péče o trávník v sobě zahrnuje zejména hnojení a ochranu proti plevelům. Na jaře začíná trávník více.


Agro KT je trávnikové hnojivo pre vašu dokonalú záhradu! Už dlhú dobu sa radí medzí najlepšie a najpoužívanejšie hnojivá na okrasné trávniky na našom. Substráty, kryštalické, kva­palné, organicko-minerálne a dlhodobo- pôsobiace hnojivá, dekoračné materiály a trávnikový program. TRAVIN likviduje buriny Na novo založené trávniky aplikujte zhruba mesiac po výseve alebo položení koberca. Aplikácia sa vykonáva raz za dva mesiace od apríla do konca augusta.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Je to unikátní selektivní herbicid s hnojivem na trhu v ČR. TIP: účinek se zvýší následným.


TRAVIN je velmi účinný na většinu plevelů rozšířených v našich okrasných trávnících jako např. Největší distributor Travin v ČR. Zboží skladem okamžitě odesíláme. Hnojí trávnik a zároveň potláča rast burín v trávniku.


Charakteristika produktu. Pravidelné používanie je zárukou pekného a zdravého trávnika bez burín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky