pondělí 15. ledna 2018

Pasohlavky akvapark

Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Schnell und einfach zu nutzen.

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Bis zu Rabatt bei Agoda. Bewertungen lesen und vergleichen! Každodenní Aquabus na trase Brno – Aqualand a zpět právě vyjíždí!


Wellness část aquaparku je otevřena od 12:do 21:00. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V košíku nemáte žádnou položku.


Cyklovýlet - za poznáním folklóru na cyklostezce Brno - Vídeň.

Autokemp Merkur Ideální místo pro letní rodinnou dovolenou, školní i sportovní pobyty. Uzavřený areál kempu se dvěma vodními lagunami se rozkládá na břehu horní Novomlýnské nádrže. This feature is not available right now. Mehr lesen Die Schwimmbecken mit Thermalwasser mit der Temperatur bis 46˚C werden von verschiedenen Wendelrutschen und Wasserattraktionen voll von Adrenalin ergänzt, für Wellnessfans gibt es hier Saunen, Massagen, Whirlpools und reiches Angebot an balneologischen Prozeduren zur Verfügung. Gute Verfügbarkeiten und attraktive Preise.


Buchen Sie online und zahlen Sie im Hotel. Nechte se vtáhnout do děje a užijte si pobyt v hotelu AQUALAND INN, jediného… Více informací. Souhrn nejbližších akcí, festivalů, zábavy a spousta dalšího na jižní… 7. Léto otevřených sklepů v Pav. Pro mladé nabídne tobogánů. Aquapark bude lákat všechny věkové kategorie.


Aqualand Moravia je nejmodernějším aquaparkem s největším počtem zastřešených atrakcí v České republice. Wer mit dem eigenen PKW anreist kann sich über zahlreiche Parkplätze direkt vor dem Schwimmbad freuen, die gegen eine geringe Gebühr genutzt werden können. Der Haupteingang ist nur wenige Meter vom Parkplatz entfernt.


Reviews Dávám dvě hvězdy za to, že tu na Moravě něco konečně je společně s. Sie befindet sich Kilometer nordwestlich von Břeclav und gehört zum Okres Brno-venkov.

Pasohlávky ist eine Gemeinde in Südmähren in Tschechien. Jednodenní zájezd se uskuteční ve čtvrtek 8. Velké Pavlovice autobusové nádraží, 9. Vodní park, který nabízí nekonečnou zábavu a relax pro děti i pro dospělé. Celoročně je vám k dispozici bazénů včetně dvou nových venkovních s teplotou vody °C, tobogánů a skluzavek a saun. Najdete nás v turistické lokalitě jižní Moravy, na Palávě, jen minut jízdy autem od Brna.


Kromě mokré zábavy u nás zažijete. Ubytovaní hosté mají vstup do klubu Circus Mušov zdarma. Hotel Termal Mušov nabízí komfortní ubytování v hotelových pokojích i samostatných apartmáne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky