čtvrtek 18. ledna 2018

Konev na olej

Výhodou je speciální tvarování, pro snadnější manipulaci. Odolává mrazu až do -15°C. Pro více informací nás kontaktujte. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Díky svému zahnutému hrdlu, se perfektně hodí právě na dolévání různých olejů. Je ve dvojím barevném provední a to ve žlutém a zeleném. Subjekt údajů bere na vědomí, že má práva dle ust.


Oznamujeme Vám, že ve dnech 29. V této době budou příjímány objednávky. Ocelová konev na olej , s ruční pumpičkou z mosazi, objem litru, kusy. Konev na olej o objemu litrů.

V ceně je konev včetně odklápěcího víčka a krytka vylévacího otvoru s řetízkem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Olejové vany) Hodnocení produktu:. Konve plechové na olej S rukojeťmi pro snadné vylévání, prodlouženou hubicí s koncovou čepičkou na řetízku a uzavíracím otočně uloženým. Je vyrobena z kovu s povrchovou úpravou galvanickým zinkem. Můžete se na nás obrátit též telefonicky na tel.


Povinné pole Odesláním tohoto formuláře dáváte najevo, že jste srozuměni s našimi pravidly pro ochranu osobních údajů. Odklápěcí víčko a krytka vylévacího otvoru s řetízkem jsou součástí balení. Bezplatný inzertní portál zaměřený na zbraně, střelivo, uniformy, vojenskou výstroj, airsoft, paintball, historické zbraně, repliky a vojenskou techniku.


Popis produktu KONEV NA OLEJ 6L ,DÓZA NA MOTOROVÉ OLEJE ASTA KONEV NA MOTOROVÝ OLEJ 6L. Předmětem nabídky je dóza na oleje z vysoce kvalitního polyethylenu. Vhodné k doplňování olejů do strojů v menších dávkách a na.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!

Postaráme se o bezpečné a. Byli jste v pořádku odhlášeni, těšíme se na Vaši další návštěvu. Pokud by mel někdo zajem prodam par věci co nevyužiju uz v dilne,uz mam jen ty konve na olej plastove konve na olej litru. Kovové konve na olej s povrchovou úpravou galvanickým zinkem. Olej lniany na zaparcia, wrzody i zgagę.


Działanie przeciwzapalne oleju lnianego jest niezastąpione w chorobach przewodu pokarmowego. Nádherná originální retro konev na olej. Zajisté ozdobí Váš dům či zahradu.


Praktická stupnice pro odměření požadovaného množství kapaliny, víko a nálevka Víko zabraňuje vniku prachu a nečistot, které by znehodnotily kapalinu. Polyethylénová olejová konev - litr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky