středa 17. ledna 2018

Bofix herbicid

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Zulassung Zulassungsinhaber Dow AgroSciences GmbH Beginn der Zulassung 17. Dešťové srážky hodiny po aplikaci neovlivní negativně účinek přípravku na plevele. Prostředky proti škůdcům) Hodnocení produktu:.


Používajte prípravok na ochranu rastlín bezpečným spôsobom. Microgreens čerstvá zelenina doma každých 7-dní (2.díl Pěstování a sklizeň) - Duration: 18:34. Působí likvidačně na dvouděložné plevele (jitrocel, smetánka, ptačinec žabinec, konopice, hluchavka, kopřiva, svlačec, penízek, ostružiník, jetel, lebeda, pcháč oset atd.).


Jeho použití je vhodné také pro mladé trávníky.

Má velmi rychlý účinek patrný už po několika hodinách. Postřik na trávník proti dvouděložným plevelům. Přípravek proniká do rostlin prostřednictvím listů, účinná látka je rychle translokována. K dostání je v různých velikostech balení, vybrat si můžete z balení ml, 1ml, 2ml, 5ml a 1l. V súčasnosti nepoznáme žiadny herbicí ktorý je určený na ničenie konkrétnej jednoklíčnolistovej rastliny.


Selektivní herbicidní postřik k hubení odolných dvouděložných plevelů v okrasných a účelových trávnicích a travách na semeno. Postrek na trávnik proti dvojklíčnolistovým burinám. Prípravok preniká do rastlín prostredníctvom listov, účinná látka je rýchlo translokovaná.


Dit product bevat fyto-hormonen en moet afzonderlijk bewaard worden in een lokaal met een goede verluchting, daar de dampen van deze middelen in kunnen werken op. Selektívny, systémovo pôsobiaci listový herbicíd na ničenie odolných dvojklíčnolistových burín v trávach na semeno, v novozaložených a starších. Po postřiku je nutné trávník nesekat 2-dní podle odolnosti plevele který hubíme.


Většině plevelů stačí dní, ale například svlačec rolní nebo smetanka lékařská potřebují dnů, aby se přípravek dostal do veškerých kořenů a rostlinu zahubil dokonale. Charakteristika produktu. Bofix , tekutý 1L přípravek.


Osobní odběr Praha zdarma. Nejúčinější likvidace plevele v trávě. Download hier de MSDS sheets.


Meilan XLED Fietslicht Fiets licht Fietsen achterlicht waterproof modes CE RHOS FCC MSDS Certificering fietsaccessoires.

Tři účinné látky zaručují široké. Preniká do rastlín cez listy a účinné látky sú rýchlo translokované. Nová formulace známého přípravku. BOFIX 2ml – proti plevelům v trávnících.


Vysoce selektivní herbicid do obilnin s unikátním účinkem na svízel přítulu. Nikdy s ním nebyl žádný problém. Zlikvidoval mi jatelinku, svlačec a pampelišky odolávající vypichování. Přece v návodu je jasně napsané co a jak.


Vždy učínkoval napoprvé a nebylo třeba postřik opakovat. Mimochodem o tom, že se nesmí stříkat za slunce ví každý ňouma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky