pondělí 8. května 2017

Slivovice prodej

Některé jsou dekorační, pěkné. K tradičním ověřeným postupům výroby pálenek, které jsem získal od svého dědy a otce jsem postupně přidával nejnovější poznatky a technologie. Takto stařená slivovice bývá často označována jako zlatá a představuje zlatý hřeb každého výrobce slivovice.


Dubový sud předá svým vypálením do slivovice vanilkové a dřevité tóny, ale naoplátku si vezme svoji daň v podobě nemalého dílu vzácné slivovice, která se přes něj odpaří (takzvaný andělský podíl). Vybírejte z inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Celkem jde o devět odrů které jsou v destilátu zastoupeny. Nejdůležitějším předpokladem té nejlepší slivovice je to nejkvalitnější ovoce.


Proto jsme ještě před spuštěním lihovaru začali vysazovat vlastní ovocné sady. Dnes jich máme hektarů a všechny v režimu ekologického zemědělství.

První prodej v neděli 4. Objednávky přes kontaktní formulář. Demižony na víno, na pivo, na likéry nebo na cider. Opleténí jsou různě barevná a chrání. Domnívám se, že slivovice Žufánek je zcela mimořádná záležitost, kterou lze jen velmi obtížně srovnávat s obdobnými produkty stejné kategorie na českém trhu, natož s tkz. Kupuji Žufánkovic slivovici dlouhou řadu let a nikdy jsem nezaznamenal jakýkoliv výkyv v její kvalitě.


Nabízím prodej stromků švestek odrů odrůdy sliv, kvalita ,záruka. Vyrobena je z kvalitních vyzrálých švestek, tímto je velmi originální. Bulharsku, Chorvatsku či Srbsku. Všechny informace o produktu Destilát R. Doručení po Praze do minut, celá ČR do druhého dne.


Slivovice je jemná a středně aromatická. Na základě Vašich požadavků jsme pro Vás připravili unikátní edici dárkových kazet. Jenom poznámka: slivovice či jiné produkty z pěstitelského pálení se nesmí prodávat, jsou určeny jen pro vlastní spotřebu. Na tyto pálenky je nižší spotřební daň a prodejce se vystavuje možnosti postihu, i když najdete spousty veřejných inzerátů.


Záleží jen, jestli si celníci budou chtít udělat body.

Jemná slivovice je vyrobena z pravých Horňáckých trnek (švestek), bez přídavku řepného cukru do kvasu. Prodám slivovici, meruňkovici a žitnou, vše , cena za litr 2korun. Jelínek 2l v knize Domácí apatykář je léčivá kniha na všechny chmury a neduhy. Obsahuje totiž 2l všeléku, kterým je jemná slivovice Rudolf Jelínek. Přístroj na pálení slivovice k vytápění přímým ohněm.


Fa František Indra, Brno. Na těchto přístrojích jest však nutná dvojí destilace. Proto je pro nás typická slivovice ze švestek a například pro Mexiko je typická Tequila z agáve.


Vyberte si z našeho sortimentu destilátů. Sledujte také akční nabídky ! Měděná drátěnka 9 měď Na prodej měděné drátěnky o váze cca. Vyrobeno z čisté elektrolytické mědi, bezproblémový kontakt s potravinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky