čtvrtek 11. května 2017

Rumpál na studnu

Schau Dir Angebote von Rumpal auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Masivní dřevěný rumpál vhodný na studnu či volně do prostoru. Součástí rumpálu je funkční poklop, květinový truhlík a okrasné dřevěné kolo.


Pevná konstrukce ze silných dřevěných hranolů zajišťuje dokonalou stabilitu a dlouhou životnost. Okrasný dřevěný rumpál s funkčním poklopem, květinovým truhlíkem a dřevěným kolem. Parádní doplněk před dům či na zahradu.


Rumpál je jednoduché strojní zařízení, které usnadňuje vertikální zvedání břemen nebo napínání drátů a lan.

Jedná se o vlastně o ruční naviják. Nejčastěji se vyskytuje u studní, kde zdvihá okov s vodou. Funguje jako zvláštní aplikace jednoduchého stroje kola na hřídeli, kdy poměr sil je dán poměrem mezi délkou hnací kliky pro ruční otáčení mechanismu a průměrem hnaného bubnu určeného pro navíjení lana, drátu či řetězu apod. Rumpál studny = NEJEDNÁ se o celou studnu na foto, ale pouze nosná část klobouku dek.


Prodám RUMPÁL, kryt na studnu o průměru 120cm. Cena je s povrchovou úpravou a střešní krytinou, bez dekorace. Při rychlém jednání sleva. Po dohodě možná doprava.


Ať už máte nezakrytou studnu na Vaší zahradě či zahrádce nebo o pořízení studny teprve přemýšlíte, jistě bude dobré zvážit i nějaký rumpál či. Rumpál na studnu je jednoduchým zařízením, které usnadňuje čerpání vody ze studny. Jde o strojní zařízení k vertikálnímu zvedání nákladu nebo k. Rumpál ANTIK 135x135-- Romantika na vaší zahradě. Mohutný a krásný rumpál , který vylepší vaši zahradu a dodá jí kouzlo.


Ručně vyrobený, zahradní rumpál s ozdobným kolem namísto kliky, který je fun. Registrovaní dodavatelé, které můžete oslovit napřímo.

Výběr dodavatelů v kategorii rumpál na studnu z naší databáze. This feature is not available right now. Jsme solidní menší moravská firma zabývající se profesionální výrobou dřevěných výrobků i zpracováním dřeva. Mezi naše výrobky patří stavební.


Co říkají ostatní Wishing Well Stock Photo Images. Tento ruční naviják se používal pro zvedání vědra s vodou ze studny. Vyrábíme zahradní dřevěné květináče a venkovní truhlíky na květiny. Některé zahrady mají svoji vlastní studnu a díky čerpadlu už není třeba používat starou pumpu či rumpál. Ani skruž studně není nutno.


Vyroben ze smrkových trámků. Instalován před lety na. Poptávám zhotovení rumpálu na studnu průměr 120cm, nejlépe s dřevěných hranolů nebo možno i spodek obložený kamenem, horní díl dřevěný, střecha šindel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky