čtvrtek 4. května 2017

Obec modrá

Roztrhne-li v červenci pavouk svou síť na dvě, brzy se déšť ozve. Na svatého Abdona odváží se úroda. Váš internetový prohlížeč nepodporuje prohlížení videa v HTML5. Botanická a sladkovodní expozice Živá voda.


Vítejte na Živé vodě v Modré! Jaký červenec, takový leden.

Když žáby v létě zrána hlasitě kvákají, rychlý déšť a přívaly. Na okraji obce Modré se nachází významná archeologická lokalita - národní kulturní památka se základy velkomoravského. V Modré má sídlo firem , v této obci je také 1živností.


Mestský úrad Modra 1) Mestský úrad je výkonným orgánom mestského zastupiteľstva a primátora. Mestský úrad zabezpečuje organizačné a administratívne veci mestského zastupiteľstva a primátora, ako aj orgánov zriadených mestským zastupiteľstvom. Nezáleží, jestli jedou za obchodem, na víkend anebo na delší pobyt.


Oficiálne stránky obce Modra nad Cirochou. Trvale žijící občané 30-Kč za osobu. Modra (německy Modern, maďarsky Modor, latinsky Modur) je město na jihozápadním Slovensku v okrese Pezinok.

Město je jedním z center malokarpatského vinařství. Jsou na zemi místa, která svou polohou od pravěku lákala lidská pokolení k životu, ke zbudování svých obydlí. Ak by ste veľmi pátrali, našli by ste v tejto malebnej dedinke viacero turistických. Obec Báhoň leží v dolnej časti úrodnej trnavskej tabule.


Patrí do vinárskej oblasti Malokarpatského regiónu a mikroregiónu Červený Kameň. VETERINÁRNEJ A POTRAVINOVEJ SPRÁVY. Transparentnosť a Projekty Obce Budmerice.


CSS - Centrum sociálnych služieb Budmerice. Zdravotníctvo, Pošta, služby, obchodné a reštauračné pre. Název obce je odvozen od slova. Web stránka obce Mokrá Lúka, okres Revúca.


Novinky-aktuality z diania v obci, fotogalérie, dokumenty na stiahnutie, virtuálny cintorín, kniha návštev. I přes mírně členitý kotlinový terén se v centru rozprostírá náves uličního typu, kterou protéká Jalubský potok. K obci patří i osada Pořežánky. Jedná se archeologický skanzen představující život obyvatel Velké Moravy.


Oznamujeme občanom, že z dôvodu poruchy smetiarskeho vozidla sa pravidelný vývoz komunálneho odpadu v našej obci uskutoční v náhradnom termíne v sobotu 27. Obec Kudlovice se nachází v okrese Uherské Hradiště, kraj Zlínský. Modrá je známa archeologickou.


Seznam všech ulic a pošt obce.

Poštovní směrovací čísla všech adresních míst, ulic a firem. Modra - Turistický portál Turistický portál. Súvisiace Hlavná ponuka Preskočiť ponuku. Ubytovanie, gastro, služby. Pronájem objektu rychlého občerstvení - bufetu v. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.


Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Uvedenou podporu se obec rozhodla poskytovat v této době proto, že je dále větší problém obstarat si včas schopného opraváře, montéra nebo dělníka na drobné a základní opravy v domácnosti. Program je určen toliko pro způsobilé žadatele a to zdarma (za podmínek v čl.


III) a zajišťují ho zaměstnanci obce a smluvení řemeslníci. Obec Smolenice oznamuje občanom, že platobné výmery za daň z nehnuteľnosti si môžu vyzdvihnúť na Obecnom úrade v Smoleniciach počas stránkových hodín. Zároveň vyzývame občanov, ktorí doteraz neuhradili poplatok za komunálny odpad , aby si čo najskôr splnili svoju daňovú povinnosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky