středa 3. května 2017

Lištová sekačka bilama 375

Unsubscribe from omahens? VARI STROJE 70views. Dům a zahrada - Bilama 3bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jedná se o lištovou sekačku na vysokou trávu s pojezdem Sekačka má značkový motor americké výroby BriggsStratton! Prodám novou benzinovou sekačku na trávu.


Kupovaná nová pc přes t. Leží nám tu nepoužívaná. Možno k prohlédnutí v Novém Boru. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lištová sekačka.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Nabízím k prodeji lištovou sekačku VogelNoot osazenou motorem Rotax, sekačka je zachovalá v nálezovém stavu, viz fotky, motor prý běžel do poslední chvíle, ale já to nastartované neměl. Lištová sekačka Zipper ZI-BM870ECO. Především k sekání nepěstěných ploch, ploch s vysokou trávou a luk. K vysekávání ovocných sadů.


Výkonný motor s pohonem klínovým řemenem. Podvozek s terénními koly pro vysokou průchodnost. Chybný inzerát Chybná kategorie. Kultivátor, malotraktor Mountfield.


Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.


Traktorová sekačka hledáte použité nebo nové? Marktplatz für gebrauchte Landmaschinen. Internetový bazar, ve kterém rychle a snadno naleznete vše co hledáte.


Jsou zde nabídky aut a motorek, elektroniky, PC, rádia, notebooky a další. Máme skladem za nejlepší cenu na trhu. Zajišťujeme veškerý záruční i pozáruční servis.


Jedná se vlastně o hladký střih a porost rychleji regeneruje. Vypínač bezpečnostní kovový s aretací. Nová zahradní sekačka Topován. Speciálně tvrzené nože ESM s ochranou hran.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Pohyblivý odklápěč trávy. Rotační sekačka m krycí plech. HORSKÁ SEKAČKA MT8-0DIESEL-4X4.


Motor Briggs Stratton, čtyřtakt, výkon 75HP, záběr lišty 80cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo.


Sekačka na trávu NRS 4je levná a velmi kvalitní motorová sekačka bez pojezdu s kovovým krytem, záběr stroje je cm. Stroje jsou osazeny spolehlivým motorem MVGT 375. Motor je vybaven brzdou, která při uvolnění madla téměř okamžitě zastaví točící se motor a zabraňuje možnému poranění dotáčejícími se noži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky