středa 10. května 2017

Husqvarna křovinořez

Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Sicher durch den Winter. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar.


Kvalitní strunová hlava v kombinaci s kvalitní strunou.

Je vybaven spolehlivým výkonným motorem o obsahu ccm, který zaručuje bezproblémové používání. R je dodáván s kombinovaným krytem, strunovou hlavou, travním kotoučem a vyosenými řídítky pro pohodlné vyžínání. Motor X-TORQ poskytuje křovinořezu vysoký výkon, rychlou akceleraci a nízkou spotřebu paliva. Cutting with a Brushcutter, Schneiden mit einem Freischneider, Резка с помощью кус. Pomocí křovinořezu husqvarna se dá zbavit plevele.


This feature is not available right now. RC 1R 1R 1R 1RB 1RD 1RJ 1R 1RJ 1R 1RJ 1R 1RB 1RD 1RJ. Naše křovinořezy jsou konstruovány podle stejných ergonomických standardů jako profesionální křovinořezy, to znamená, že práce s nimi je pohodlná, méně namáhavá a díky vysokému výkonu i rychle hotová.

Husqvarna splnia očakávania, ktoré ste do nich vložili. Všechny modely jsou lehké, pevné, dobře vyvážené a vybavené mnoha praktickými funkcemi. Lehký křovinořez, velmi vhodný pro vlastníky domů.


Lehce se startuje, je vybaven systémem samonavíjecího startéru Smart Start a pomocnou palivovou pumpičkou. V naší nabídce náhradních dílů pro zahradní a lesní techniku naleznete velké množství položek. Náhradní díly pro zahradní a lesní techniku HUSQVARNA.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Jako příslušenství je k dispozici řada nástavců.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Křovinořez 129R je díky svému vysokému výkonu, snadnému ovládání a všestrannému využití ideální volbou pro běžné spotřebitele i profesionální. Stroj plně funkční, prodej včetně popruhů. Ke stroji je sekací hlava na strunu a sekací hvězdice.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. A-PARTNER - prodej a servis lesní a zahradní techniky. Autorizovanému prodeji a servisu lesní a zahradní techniky se věnujeme více jak let. Výkon kW, váha kg Naše zkušenost: lehký, výkonný křovinořez vyšší třídy, vhodný pro majitele. To znamená, že práce s křovinořezy HUSQVARNA je pohodlná, méně namáhavá a díky vysokému výkonu i rychle hotová.


S výkonnými a dobře vyváženými profesionální křovinořezy je časově i fyzicky náročná údržba lesního porostu méně namáhavá. Motorový křovinořez se záběrem nožů 25cm a záběrem struny 43cm. Motor o objemu 52cms jmenovitým výkonem 46kW. Poloautomatické odvíjení struny.


LK je multifunkčný stroj, určený pre rôzne typy prác. Stroje s dělitelnou hřídelí jsou vhodné, pokud bude křovinořez často převážen - zabere tak méně prostoru. Dále nabízíme také široký sortiment příslušenství ke křovinořezům , jako jsou struny, strunové hlavy, kotouče, ramenní popruhy a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky