čtvrtek 4. května 2017

Foukaná kukuřice

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Lov kaprů položenou a na plavanou na kukuřici na místní vodě. Foukaná kukuřice - pufovaná na oleji , barvená , s atraktantem a sladidlem pro rychlejší účinost.


Pouze u firmy Chytil zakoupíte tak širokou paletu příchutí.

Jedna z nejpoužívanějších nástrah při lovu ryb. Použijete přímo na háček, nebo na vlasovou metodu mimo háček. Velmi oblíbená a účiná klasika pro lov kaprovitých ryb.


Tato návnada je kompaktní a velmi lehká, takže patří k nejúspěšnějším hlavně během. CUKK Kukuřice foukaná 25g Rybářská nástraha foukaná kukuřice CUKK patří mezi nejprodávanější kaprové nástrahy pro lov kaprů: bílé ryby, kapr, amur, lín. Použití přímo na rybářské háčky, nebo jako při Hookers boilies, Pop Up boilies, pelety mimo háček.


Pouze u naší firmy zakoupíte tak širokou paletu příchutí.

Osvědčená nástraha na háček od tradičního výrobce maďarské firmy Cukk. Tradiční a stále mimořádně úspěšná lehká přírodní nástraha na háček pro celoroční rybolov. Pro lov všech kaprovitých ryb. Klasická pufovaná kukuřice.


Příchutě: žlutá - me vanilka, kukuřice, česnek oranžová - scopex, carp killer, meruňka červená - jahoda, švestka hnědá - mušle, oliheň, perník. Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích. Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.


V naší nabídce máte jedinečnou možnost si vybrat z celé řady druhů foukaných kukuřic o nejrůznějších barvách, vůních a chutích. FOUKANÁ KUKUŘICE CUKK různé příchuťe balení 25gr. Foukačky , jsou plovoucí, tepelně upravené - kukuřičné kuličky o průměru cca - mm. Jsou napuštěné tekutým aromatem v příchuti mušle.


Je to osvědčený, přirozený výrobek, kterému neodolá ani velký kapr nebo amur. Výborně se napichuje a vydrží na háčku až do záběru. Tip : u nástrahy by se mělo vždy něco vrtět , proto je vhodné přidat pod kukuřici pár červíků.


Prologic Bank Bound Tepláková souprava.

KčKomplet kalhot a bundy XXL za sníženou cenu je vyroben z velice pohodlného materiálu pevná bavlna,. Pokud je používán malý háček, tato foukaná. Mimořádně úspěšná nástraha na háček. Nezapadne do bahna, neskrývá se mezi rostlinami a oblázky. Krmítková směs 4carp XXL Banán 5kg 18Kč Všechno nejprodávanější zboží.


Kontakt na naši zákaznicko. Nově do nabídky zařazujeme dva. Tygří ořech je kapry velmi oblíben vzhledem k jeho… Skladem 1Kč. Oblíbené rybářské nástrahy, tzv.


Foukačky, jsou tepelně upravené, kukuřičné, plovoucí kuličky s příchutí pomeranče. Všechny objednávky Expedujeme do hodin a nabízíme slevový program. Zadejte svou e-mailovou adresu Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla. DOVIT plovoucí foukaná kukuřice -burbon vanilka.


Foukana kukurice muze byt v urcitem obdobi velmi ucina, zrovna ja si treba nepamatuju ze bych na ni chytil nejakou bilou ryby, ale to je asi nahoda. Na ty klasicke medovky uz treba ti cejni berou mnohem vic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky