středa 28. prosince 2016

Zámková dlažba vlnka

Zámková dlažba VLNKA Produkce zámková dlažba VLNKA probíhá v několika tloušťkách a odstínech barvy. Jedná se na rozdíl od dlažby IČKO o zajímavý tvar ve tvaru vlnky , jak napovídá název a tento tvar je domyšlen tak, aby obsahoval potřebné zámky k zajištění zámkové dlažby. Je odolná, bezúdržbová a má dlouhou životnost.


Jedná se o nejoblíbenější způsob, jak účinně zpevnit pěší i cyklistické cesty, parkoviště, vjezdy a jiné plochy. Hledáte materiál vhodný na vydláždění chodníčku nebo vjezdu do garáže na vašem soukromém pozemku nebo máte v plánu dláždit.

Dlažba je naší specialitou, na český trh ji dodáváme už dlouhou řadu let. Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i estetické vlastnosti našich produktů. Naše zámková betonová dlažba je zárukou kvality i atraktivity.


Pro zámkovou dlažbu jsou charakteristické zámky, které zabraňují posunu jednotlivých kamenů. Mezi standardní zámkové dlažby se řadí ÍČKO s největším využitím pro pěší komunikace, zahrady, cyklostezky nebo průmyslové plochy. Skladebná a zámková dlažba pro dláždění povrchu venkovních komunikací, parkovišť, vjezdů, pěších a cyklistických cest.


V současné době nacházejí své uplatnění i na vysoce namáhaných místech, na pochozích a pojezdových plochách soukromých i veřejných, jako jsou parkoviště či chodníky. Pro své vlastnosti je vhodná pro pěší komunikace, chodníky, pěší zóny, cyklistické stezky, vjezdy pro osobní vozidla apod.

Díky dekorativnímu vzhledu zámkové dlažby VLNKA můžete vyskládat takové vzory a provedení betonové dlažby na vaší zahradě, či jiné venkovní ploše, která bude plně odpovídat vašemu vkusu a přáním. Prodávám z důvodu rekonstrukce domu. Je potřeba vlastní odvoz, místo Rajhrad.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Tato dlažba se zámkovou vazbou po celém obvodu kamene má široké uplatnění. Tento vlnkovitý tvar můžete potkat na mnoha místech naší republiky.


Je vhodný skutečně pro všechny typy zpevněných ploch: od chodníků pro pěší, přes automobilové komunikace až k plochám vystaveným vysokému zatížení. Aktuální cena je v detailu položky. Optimální poměr vrchní nášlapné a spodní jádrové vrstvy betonu. Historicky tento názov vychádza len z pár rozmerových obmien drobných betónových dlaždíc. V súčasnosti má dlažba oveľa širšie vyhotovenie od veľkoformátovej dlažby, dlažby na terasu a zatrávňovacích tvárnic.


Sklad (ABW) Cena neobsahuje dopravu materiálu! Nezabudnite uviesť: miesto. Dlažba Vlnka sa vyrába v prevedení mm ( so skosenou hranou ) a je vhodná pre pochôdzne aj pojazdné plochy. Z farebných kombinácii vznikajú pekné vzory.


Nášlapná vrstva môže byť taktiež vo farebnom prevedení.

Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit. DITON VLNKA - PŘÍRODNÍ. Prodám cca 1mzámkové dlažby cm. Je zachovalá a byla užívaná jako pochůzí chodník.


Vydláždění parkovacích ploch, zahradních cest, vjezdů ke garáži, částí trávníku, kde chcete umístit letní posezení se stolem a zahradními křesílky, k tomu všemu se hodí zámková dlažba. Mimořádná svou pevností a díky základnímu tvaru vyhovuje pro vodorovně namáhané plochy. Je předurčena k širšímu využití v historických i moderních zástavbách.


Tyto dva základní tvary zámkové dlažby jsou vyráběny v několika tloušťkách a površích, také barevných odstínech. Nebyla položená - neupotřebený zbytek. Osobní odběr v Semilech. Dopravu si zajišťuje kupující. Volat můžete kdykoli vč.


Případně SMS - ozvu se Vám. Odběr možný po dohodě též kdykoli vč. V kategórii zámková dlažba nájdete všetky dlažby, v ktorých sa dajú objednať rôzne formáty v ľubovolnom množstve.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů zámková dlažba. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky