pátek 30. prosince 2016

Pletivo jemne

Patríme medzi najstarších výrobcov na Slovensku, pre ktorých je dôležitá kvalita a spokojnosť zákazníkov. Na Vašu požiadavku Vám vypracujeme riešenie pre oplotenie s použitím kvalitného pletiva. Jedná se o kvalitní pletivo z polyetylenu, které včelaři používají například při Varroa monitoringu, či k získávání propolisu. Pletivo disponuje extrémně.


Získávání proposilu je snadné, stačí jen položit pletivo na rámky a nechat ho zatmelit propolisem.

Celoplastové pletivo je vyrobené z plastu (polyetylénu) a slúži k rôznemu využitie na záhrade, alebo v lesníctve. Drátěné a pletené pletivo koupit o objednat u OBI. Mnohoúčelová pletiva určená pro potřeby chovatelů domácích zvířat (králíci, drůbež) a jako ochrana proti škůdcům.


Zaregistrujte se a získejte slevu. Začněte registrací do systému, ta Vám přinese základní slevu téměř na celý sortiment (výjimky jsou označené). U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Slouží na třídění sypkých materiálů a.

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Různé druhy drátěného pletiva se používají nejčastěji k výrobě drátěných plotů, ale. Jemné stočené drátěné pletivo tvoří i drátěnku k. KOMPASS, Data pro váš business. Kátrovací pletivo Toto pozinkované pletivo s malými oky se díky malé velikosti ok používá pro kátrování. Je vhodné jako síto pro prohazování písku, zeminy a jiných sypkých materiálů.


Kromě nejoblíbenějšího čtyřhranného pletiva nechybí v našem sortimentu svařované pletivo s různou velikostí ok a svařované plotové panely, vhodné pro oplocení chat, sportovních či průmyslových areálů a parků. Lacné pletivá, ploty a oplotenie - a ďalší sortiment klasických, chovateľských, priemyselných, lesníckych druhov pletív a oplotenia. Jemné plastové sieť POLYNET je vhodná pre zakrytie podložky na mal, pri odbere vzorky Varroa.


Polymet je trvanlivý a veľmi odolný proti nízkym teplotám. Plastová sieť jemná - pletivo POLYNET. This service is produced. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Chovatelská pletiva ze svařované sítě se vyrábí s čtvercovými oky v povrchové úpravě pozinkováním.


Používá se jako plot kolem domácího zvířectva, hlavně je oblíbené pro drůbež, nejčastěji pro slepice.

Lze jím nahradit králíčí pletivo. Pro výplně klecí se většinou používá šestihranné králičí pletivo , které prodáváme v pozinkovaném i poplastovaném provedení. K chovatelským pletivům na voliéry, které jsou svařované, dodáváme i svorky, spojky a montážní kleště. Velikost použitelné plochy plechu je 117x65mm.


Aktuální katalog firem v kategorii jemné pletivo. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Králičie pletivo, nazývané kvôli šesťhrannému oku tiež Hexanet je tvorené šesťhrannými okami a ponúkame ho v pozinkovanom aj poplastovanom prevedení. Chovateľské pletivá zo zváranej siete sa vyrábajú so štvorcovými okami v povrchovej úprave pozinkovaním. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky