čtvrtek 22. prosince 2016

Pirimor na mšice

Představuje účinnou obranu proti mšicím, která je zároveň šetrná k životnímu prostředí. Působý jako dýchací a dotykový jed. Jed účinkuje na široké spektrum mšic. Mšice na jádrovinách, okrasných rostlinách, okurkách, peckovinách, hrachu, květáku, kořenové ze.


Pirimor WG (2xg) - mšice okrasné rostliny, rajčatech, brukvovitá zelenina.

Stále to ví každý tvor, na mšice je Pirimor. Postřikový insekticid ve formě dispergovatelného granulátu k ochraně rostlin speciálně proti mšicím. Přípravek na ochranu rostlin PIRIMOR. Mšice škodí na všech rostlinách, přednost ale dávají mladým výhonům a listem.


Z chemických přípravků pomáhá Pirimor , ale časem k němu, i dalším pyrethroidům, stávají mšice rezistentní (tzn., že na ně neúčinkuje). Taková slunéčka sedmitečná jsou v boji s mšicemi daleko účinnější. Působí jako dotykový, dýchací a požerový jed.


Má vysoké spektrum účinnosti (mšice na jádrovinách, okrasných rostlinách, okurkách, peckovinách, hrachu, květáku, kořenové zelenině, salátu apod.).

Nepoškozuje užitečný hmyz. Při kontaktu se zemí se rychle rozkládá bez rizika následných reziduí v půdě nebo vodě. Proniká do listů, odkud je efektivně transportován. Na srovnávači cen zbozi.


Insekticidy a tipy jak vybrat. Aplikuje se postřikem na napadená místa angreštů, bramborů, broskvoní, hrachu, květáku, maliníku,. Spektrum účinnosti: mšice na jádrovinách, okrasných rostlinách, okurkách, peckovinách, hrachu, květáku, kořenové zelenině, salátu apod. Mšice (vlnatka) krvavá (Eriosoma lanigerum) V průběhu vegetace řada na sebe navazujících a překrývajících se generací samice vyprodukuje 20‐150.


Postřik na mšice v hrachu, ovocných dřevinách, zelenině a okrasných rostlinách. Mšice patří k nejznámějším a nejškodlivějším živočišným škůdcům v zahradách. Jsou skupinou hmyzu druhově velmi bohatou. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Mšice přežívají přes zimu v podobě vajíček, na jaře se vylíhnou jako okřídlené larvy, do dní dospějí, ztratí křídla. Tyto živorodé samičky žijí týdny.


Jedna samice naklade až dalších 2samic, pokud má dostatek potravy.

Jen na území České republiky žije asi 8druhů mšic. Lhostejno zda jsou zbarveny zeleněnebo černě, většina z nich škodí sáním na měkkých mladých částech rostlin. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mšice rybízová, srstková, schneiderova Mšice rybízová způsobuje na čerstvě rozvinutých listech nápadné boulovitě deformace, žlutě až červeně zbarvené. Objevují se brzy na jaře a jsou důsledkem sání škůdců. Abyste však předešli úplnému poničení Vašich rostlin, měli byste si opatřit patřičné postřiky na mšice.


Takové prostředky naleznete v našem sortimentu – jedná se o různé postřikové insekticidní přípravky. Mšice jsme stříkali na višni, třešni, meruňce a růžích Pirimorem. Za hodinu byly skoro všechny mšice kaput. Koncentrace 0, tj 0. Používá se na ochranu rostlin proti mšicím v bobulovinách, hrachu, jádrovinách, peckovinách, rajčeti, paprice, okurce, zelenině brukvovité a kořenové, salátu, špenátu setém, krmné řepě a okrasných rostlinách. Popis: Mšice sají na spodní straně listů a na vegetačních vrcholech.


Napadené části se deformují a žloutnou. Rostlina je pokryta lepkavou medovicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky