pátek 23. prosince 2016

Kb blok plot

KB - BLOK - to je unikátní a ucelený stavební systém s využitím širokého portfolia vysoce kvalitních betonových prvků pro použití na stavbu domů, plotů, opěrných zdí a dalších prvků pro zahradní architekturu a dopravní stavitelství. Praktické příručky pro projektanty, technické listy, certifikáty, atd. Plotový zákrytový prvek pro tvarovky a jiné zdivo.


Pokud nechcete celý plot pouze vyzdít z betonových tvarovek, ale chcete ho odlehčit, ozvláštnit nebo prosvětlit, budete postaveni před otázku, jakou plotovou. KB BLOK tvarovka štípaná 1-B černá. Tvarovka štípaná z jedné podélné strany.

Kč poptejte individuální slev. Své výrobky neustále inovuje a zdokonaluje a díky vlastní produkci forem a strojů na výrobu tvarovek dokáže velmi rychle a pružně reagovat na požadavky trhu. KB-BLOK přesto neusnul na vavřínech.


A co víc, nový plot vám dodá kompletní, včetně vrat a branky vlastní výroby, schránky, plotových výplní, doplňků atd. Pokud nemáte představu, zdarma vám bude zpracován návrh včetně výpisu materiálu. KB Blok od základů po střechu V průběhu několika let se společnost KB - BLOK systém zapsala do povědomí stavebníků. Pravidelnými inovacemi výrobkového portfolia vznikl stavební systém s více než 3základními prvky - tvarovkyi, střešní krytina, ztracené bednění, komponenty opěrných zdí, prvky zahradní architektury, dlažba a další výrobky z betonu.


Tahokov - speciální mřížovina, je moderní materiál jedinečného designu nejen. KB Blok bílý a Dřevoplus Profi Výběr barvy podezdívky a plotových polí hrál v tomto případě velkou roli.

Světlá podezdívka z KB Blok PlayBlok bílý je velmi efektní volba, ke které se hodí tmavší plotovky. Z širokého sortimentu betonových prvků lze postavit jak plný plot , tak plot se sloupky nebo s výplněmi jakýchkoli rozměrů. Celý systém vibrolisovaných prvků představují variabilní typy tvarovek odlišných formátů, které se dají vzáj. Prodám betonovou střešní krytinu KB - BLOK Postoloprty. Kovový držák pro uchycení dřevěné nebo plastové výplně z obou stran sloupku šíře 400x4mm.


Držák je určen pro průběžné sloupky. Za více než let existence si společnost vybudovala velmi silnou a stabilní pozici na trhu a je všeobecně vnímána jako lídr v oblasti betonových tvarovek a dalších betonových prvků. Nechal jsem si postavit plot z KB bloků. Po první zimě došlo u většiny sloupků k svislým trhlinám, viz foto. Na dotaz proč k tomu došlo mi dodavatel.


Jsme spokojení se stavbou plotu , termín se trochu prodloužil, cena zachována dle dohody. Komunikace s dodavatelem byla v pořádku. Měl bych zájem u Vás poptat stavbu nového plotu na předzahrádce. Rádi bychom jednoduchý plot s betonovými. Prodám KB blok, štípané dvě strany, černá barva.


Zbytek z realizované podezdívky oplocení. Cena Kč za 1ks blok, Kč za 1ks stříška. Základní betonová taška řady LUČANKA má povrch opatřený technologií dvouvrstvého akrylátového nástřiku, který zajišťuje vyšší ochranu střechy.


Popis: Stavba nového plotu z bílých štípaných bloků KB - Blok.

Horní část je tvořena dřevěnými plotovkami, které jsou montované vertikálně. Součástí plotu je i nová, posuvná, automatická brána, branka a točna na popelnici. Hladká tvarovka s hranami zkosenými ze dvou delšíc.


Máte prosím někdo zkušenost s bílou tvarovkou od KB Bloku? Konkrétně chceme Playblok se zkosenou fasetou, hladké provedení, na přední. Nakupte tvarovky KB a jako dárek od nás získáte vybrané prvky pouze za 1- za kus.


Nabízíme stavební systém KB - BLOK - betonové tvarovky, zámkové dlažby, střešní krytiny, systém opěrných zdí, prvky silniční infrastruktury, kované výrobky, vrata a vrátka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky