čtvrtek 29. prosince 2016

Sadbové brambory prodej

Specializujeme se na prodej sadbových a konzumních brambor, ovocných stromků a keřů, hnojiv a substrátů, postřiků a vlašských ořechů. Mluví-li se o bramborách, napadne většinu z nás nějaké jídlo z nich připravené: přílohy k masu, polévky, různé placky, hranolky, lupínky, krokety či saláty. Už méně se ví o tom, že brambory jsou i surovinou pro výrobu bramborového škrobu a také krmivem pro zvířata. Sadbové brambory budou v prodeji od pátku 1. Naše bramborárna Vatín prodává z vlastní produkce konzumní brambory , sadbové brambory a loupané brambory.


Nabízíme kvalitní sadbové brambory ve stupni množení B (dříve označováno C2) – pouze certifikovanou sadbu k pěstování konzumních brambor.

Vítejte na strankách české brambory. Tyto stránky jsou zaměřeny na podporu prodeje českých brambor , prodeje české cibule a českého krouhaného zelí. Zastáváme prodej přímo od pěstitele, tak jak je to zavedeno v zemědělsky vyspělých zemích. Tvorba nových kvalitních odrůd brambor, množení sadby brambor, obchod - sadbové , konzumní a průmyslové brambory. Chlebovické brambory - pojem mezi spotřebiteli i pěstiteli Kvalita dnešních brambor v obchodech je stále horší, proto se snažíme tuto skutečnost změnit a umožnit Vám nákup přímo u pěstitele.


Odběr volně ložené po 5kg. Parkování je dostupné přímo u nás, v areálu společnosti. Aktuálně probíhá prodej letních jablek.

Brambory určené na sadbu jsou uznané v kategoriích A-B a jsou vhodné pro pěstování v horších klimatických podmínkách. Balení a expedice je většinou. Zemědělské obchodní družstvo Kámen je jedním z největších pěstitelů sadby brambor v České republice.


Celková plocha brambor se pohybuje v rozmezí 250. Firma EUROPLANT šlechtitelská spol. Slupka je středně hrubá až hladká, vždy žlutá. Brambory jsou středně pevné konzistence, velmi chutné, po uvaření netmavnou.


Barva dužniny je tmavé žlutá. MARABEL je velmi odolná proti napadení virovými chorobami, varný typ BA. Nejlepší brambory v širém okolí najdete právě u nás, na statku s dlouhou tradicí a mnohaletými zkušenosti z oblasti pěstitelství zeleniny.


Zima již nebude, zasaďte si jaro! Momentálně máme v nabídce odrůdy brambor Monika a Dali. Termíny otevření prodejny. Opět prodejnu otevřeme pro veřejnost v pátek 4. Jedná se o výborné univerzální přílohové brambory se žlutou dužinou.


Mají velmi dobrou trvanlivost. Prodám sadbové brambory Adéla.

Zašlu také na dobírku pečlivě zabalené od kusů a více. Přidám písemné RADY pro výsadbu a pěstování. Rostliny rychle zajistí soukromí na zahradě, pergole. Objednávejte včas dopředu, sazenice bývají rychle vyprodány.


Tu na jižní Moravě prodávajú sadbové brambory s certifikátem a ještě jsme neměli problém. Doporučila jsem dceři, která bydlí u Prahy, která si udělala objednávke přes eshop, tak dúfám, že aj ona bude spokojená. Dům a zahrada - Sadbove brambory bazar. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. RYNEK ve Fryčovicích, Kopřivnici, Ostravě a Havířově. Pětikilové balení sadbových brambor odrůd ANUSCHKA, ANTONIA, BELANA, MARABEL a LAURA koupíte za 10Kč.


Nabídka odrůd platí do vyprodání zásob. V případě zájmu objednávejte telefonicky předem (kontakty viz leták).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky