čtvrtek 22. prosince 2016

Hotel na stráži hojsova stráž

Redeem Points for Travel Vouchers! Fabulous Daily Deals-Only Hrs. Book Now to Secure Your Deal! More than Million Guest Reviews. Die offizielle Seite von Booking.

Nabízí zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi. Na místě si můžete rovněž zakoupit skipasy. Sociální zařízení je na chodbě, sprchy v 1. Pokoje jsou v horším stavu, postele velmi nepohodlné.


Nejhorší je ale zima - první den pobytu jsme spali komplet oblečení, abychom nezmrzli. TripAdvisor jako z 5. Die Pension verfügt über eine Verkaufsstelle für Skipässe.

Zajišťuje ubytování a stravování pro návštěvníky centra západní Šumavy. V hotelu panuje pohodová atmosféra. Výborné a bohaté snídaně. Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.


Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci. Schnell und sicher online buchen. Bečvářův Srub v Hojsově Stráži.


Pension leží v Hojsově Stráži , v klidné části západočeské části Šumavy ve výšce 8m. Nýrsko - Špičácké sedlo. Upozornit na nabídky tohoto podniku. Provoz hotelu s nabídkou ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích se společným sociálním zařízením. Penzion Družba s překrásným výhledem na lesy, stráně a louky Šumavské pahorkatiny, je umístěn na okraji obce, kde za příjezdovou cestou a parkovištěm je hned les.


Hojsova Straz, from affordable family hotels to the most luxurious ones. Aktuell freie Zimmer nach den gegebenen Forderungen. Penzion Družba v Hojsově Stráži je umístěn na okraji obce, za příjezdovou cestou a parkovištěm již začíná.


Rabatte für Gruppenbuchungen.

Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Hotely s hodnocením zákazníků. Zobrazit hotel na mapě Pension Rychta nabízí pokoje zařízené v horském stylu, bezplatné Wi-Fi a zahradu s ohništěm a grilem, odkud je vidět do údolí. Je obklopen Šumavskými kopci a zahrnuje vyhřívaný venkovní.


Ubytování na Šumavě - Horská chata v Hojsově Stráži kód: ktJednoduše zařízená horská chata se nachází v krásné krajině západní Šumavy ve výšce 8m. Místo je ideálním východiskem turistických tras a nabízí nádherné výhledy na svahy a údolí Šumavy. Zajišťujeme ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích se společným sociálním. Restaurace v penzionu je otevřena celoročně s možností výběru z jídelního a nápojového lístku. Na Stráži (kopečková – porce za 3- Kč) točená zmrzlina v novém obchodě v budově bývalé pošty pod kostelem.


Nový obchod již funguje v pravidelném režimu, má poměrně široký sortiment (chléb, pečivo, mouky, cukr, marmelády, nápoje, melouny…).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky