čtvrtek 29. prosince 2016

Obalovany kvetak

Recepty na obalovaný smažený květák tu sice jsou, ale já květák připravuji zásadně takto, už kvůli tomu, že plech strčím do trouby a téměř se o smažení nestarám a stihnu při tom i jinou práci. V kuchyni vždy otevřeno. Máte rádi smažený květák, ale neděláte ho kvůli tomu, že smažení není dietní?


Pak pro vás máme recept, jak připravit stejně dobrý obalovaný. Většinou ho klasicky smažíme, ale někdy dostanu chuť na trochu dietnější, ale mnohem chutnější variantu.

Mají ho rádi lidé všech skupin i věku. Smažený květák je evergreen české letní kuchyně. Jenže připravit obalovaný květák je práce piplavá, zdlouhavá. Nemusíme předvařovat, nemáme od obalování upatlané ruce a nemusíme při smažení na pánvi stát u plotny a obracet.


Je vám vždycky také tak trochu úzko z množství oleje, který do sebe vsákne obalovaný květák? Zkuste ho raději upéct v troubě. Tématické fráze: květák recepty květák recepty z květáku obalovaný květák jak uvařit květák nejlepší recepty z květáku recepty květák jak se vaří květák květák recept jak obalit květák obaleny kvetak obalovaný květák recept recept květák recepty na květák recept na květák jak udělat květák top recepty květák květák na řízek jak smažit květák.


Ovšem také nejpracnější.

Proto si mnozí lidé (hlavně ženy) raději dají obalovaný květák v restauraci, než by se s ním dělali doma a zašpinili u toho množství nádobí a kus kuchyně. Proto je třeba postupovat při práci racionálně. This feature is not available right now. Pokud tedy hubneš, tak si tento obalovaný květák můžeš připsat na svůj zdravý jídelníček.


Došla jsi na konec mého receptu na zdravě „obalovaný“ květák v troubě: Doufám, že si tuhle květákovou dobrůtku do trouby také oblíbíš. A má-li být přesně takový, na jaký se strávníci dopředu těší, není to navíc ještě ani trochu kreativní činnost. Na druhou stranu – s ohledem na všechno vyjmenované – udělat pro někoho obalovaný smažený květák je projevem lásky a úcty. Setkali jste se s ním někde jinde ve světě? A umíte tento klasický pokrm připravit?


Upečené pokládáme na ubrousky, která nám vysají přebytečný tuk. Občas ale vyloženě dostanu chuť na jídla typu obalovaný celer, obalovaná cuketa, mrkvové placičky. Naprosto u mě vyhrává obalovaný květák. Zároveň ale nesnáším smažení.


Můžu mít sebelepší olej, který se nepřepaluje, stejně se to ale trochu přepaluje a jde z toho takový ten smaženkový odér, kterým načuchnu já, závěs a asi všechno doma a musim pak pro jistotu odpojit požární hlásič. Květákový mozeček a smažený květák, to je klasika. Vyzkoušejte tentokrát jinou, ale o nic méně chutnější variantu úpravy květáku.

Premium Loading. Skip trial month free. Obalovaný květák, patizon, cuketa… Jak já to v dětství nenáviděla. Naši to do nás rvali celé léto. Teď už ale rodičům rozumím.


Zdravější pečený obalovaný květák Dnes jsem vymyslela k obědu zdravější variantu květáku. Trojobal klasický - hladká mouka, rozšlehané vajíčka a strouhanka. Záleží na typu trouby, v horkovzdušné to šlo rychleji. Chutná skoooro jako pracně ručně obalovaný , ale je to desetkrát rychlejší.


Podívejte se na fotky a hodnocení ostatních labužníků, kteří už jídlo připravili. Květák nejlépe chutná v receptu z Labužník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky