pondělí 26. prosince 2016

Rožeň na sele

Rückgaberecht und ab 50€ Versandkostenfrei - Jetzt bestellen! Radbekleidung und Zubehör sichern! Jetzt Rose Larissa direkt beim Züchter bestellen. Kaufe Rosen Jahre Haltbar im Preisvergleich bei idealo.


Bezkonkurenční gril na selátko.

This feature is not available right now. Klika na rožeň grilu nerezová - k manuálnímu pohonu grilu. K ručnímu otáčení rožně na sele, prase. Když nemáte na dosah elektrickou přípojku, motorek na baterie a nebo vypnou prou potom se klika může hodit.


Na jedné straně hrot a na druhé straně otvor průměr mm pro závlačku k přenosu kroutícího momentu od motoru. Na rožeň ho upevníme bodci a střed těla připevníme čistým drátem tak, že drát protáhneme kolem páteře a tu připevníme k rožni. Během rožnění je nutné sele potírat, aby se nevysušovalo.


Budeme-li je připravovat nejtradičnějším a také nejefektnějším způsobem na otáčivém rožni, zabalíme sele do dvou (!) vrstev alobalu a opékáme je hodiny poměrně zprudka na ohni (plameny mohou šlehat až na alobal).

Před tím, než sele upevníte na rožeň (pomocí bodců a drátu), je třeba si ještě připravit marinádu na grilování. Po 2-hodinách grilování prasete totiž budete moci sundat alobal a nechat dopéct kůži na povrchu. A aby byla krásně zlatá a křupavá, tak zkuste použít některou z našich marinád. Selata odebíráme od kvalifikovaných řezníků.


Sele nakládáme minimálně dny před samotným grilováním selete ve speciální marinádě s naší tradiční recepturou. Sele grilujeme hodiny před prvním ořezem. Sele na rožeň - prasata na grilování solené nebo nesolené. Sele, které není marinované - naložené, je vhodné si nechat napíchat solí. Mnoho rad ke grilování selete - prasete najdete v Užitečných informacích K ceně za masa je při vyhotovení faktury připočtena částka ve výši 10- Kč (bez dph), která slouží k úhradě nákladů na dopravu na odběrné místo a další služby spojené s prodejem.


Rožeň na sele slouží k upevnění většího kusu masa. Tato varianta s klikou je nejlevnější provedení. Dá se později přikoupit díl s motorem a jednoduše připojit.


Na ráhno z kruhové ocele o průměru vám budou sedět vidlice s dílem z trubky 20x- viz. Středový díl by měl být opatřen křídlatým šroubem pro snadné utažení vidlice na ráhně. Prodáváme selata solená i nesolená.


Dodáváme selata na několik míst v Praze každý pracovní den v ranních hodinách. Můžeme vyrobit i otáčející se vidličku na kuřata a při zvolení většího motoru i otočný rožeň na sele.

Kované doplňky na grilování Jako příslušenství, které patří ke správnému grilování, dodáváme i pánve, špízy, kované krbové nářadí , měchy, digestoře atd. Na grilování selete (prasete) není potřeba nijak složité zařízeni. Na našich webových stránkách naleznete kompletní rožeň se stojanem. Můžete zakoupit i jednotlivé díly.


Zasíláme na Slovensko i do celé evropy. Speciální rožeň pro grilování celých selátek nebo jehňat. Před vlastním grilováním je nutno sele , jehně či kuřata navléknout na hřídel s vidlicemi. Po nasazení takto osazeného hřídele rožně do ložisek téměř vždy zjistíme, že hmotnost opékaného masa není kolem jeho osy rozprostřena rovnoměrně, tedy že těžiště celé sestavy se nachází někde mimo osu hřídele. Prase, sele a vepř na rožnění.


Chovy prasat, selat a vepřů. Prodej prasat ve Východních Čechách. Královéhradecký kraj a Pardubický kraj. Gril na sele je napájen ze zdroje 2V, ale také je možné připojení na baterii, tudíž je možné grilování kdekoliv, kde není k dispozici elektrický zdroj. V případě nepříznivého počasí zajistíme party stany 3xm, uzavřené stany - 3xm.


Recept na sele je pefektní a podrobně rozepsaný postup se mi velmi zamlouvá. Mám malou prozbičku, která se netýká přimo vaření, ale přímo sním souvisí. Nemáte někdo k dispozici plánék nebo alespoň nějaký náčrtek rožně, na kterém budou míry?


Jestli mi chce někdo pomoct, budu mu vděčný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky