pondělí 26. prosince 2016

Thuje akce

Jetzt bis zu sparen. Tintenpatronen für Ihren Drucker. Preiswert bei druckerzubehör. Günstige Bänder für Matroxdrucker. Qualitätstinte selbst nachfüllen.


Hochwertige Toner für Fotokopierer.

Arten - Fachberatung - Jahre Erfahrung - jetzt informieren! Täglich frisch geerntet. Nabízíme ty nejoblíbenější druhy, tvary a výšky rostlin na živý plot či zahradu. Abychom vám mohli nabízet akce a letáky z vašeho okolí, potřebujeme kvůli novému nařízení Evropské unie (GDPR) souhlas s poskytnutím vaší lokality.


Nyní máte nastavenou lokalitu Praha. Nastavení lokality si můžete upravit ve svém účtu. Kč, od 2kusů Kč, od 5kusů Kč. Túje (Thuja lat. ) na živý plot i jen tak do zahrady.

Prodej tůjí různých velikostí i druhů. Nejčastěji používané na živý plot jsou Thuja occidentalis Smarag thuja occidentalis Brabant, thuja occidentalis Yellow Ribbon, Martin. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma túje. Ušetříte tak čas i peníze. DOPRAVA THUJÍ po CELÉ ČR za 5Kč.


Dále nabízíme potřeby pro zahradníky, květináče, hnojiva, substráty, semena atd. Thuja occidentalis Smaragd - 1CM - pouze osobní odběr v Ostravě. ThujeSMARAGDživý plot se zárukou. Můžete je vysazovat ihned na trvalé stanoviště.


POUZE OSOBNÍ ODBĚR V OSTRAVĚ. Máme jen omezené množství. Túje jsou vyryté z pole a kořenový bal vložen v sáčku. Nabízíme nejoblíbenější druhy, tvary a výšky rostlin na živý plot či zahradu, jako jsou převážně thuje Smarag Brabant. Heute zum garantierten Tiefpreis!


Tage-Geld-Zurück-Versprechen. Immer Frisch Ausgegraben und erhältlich in Verschieden Größen. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!

Navštivte nás na stránkách a uvidíte sami. Je bezpochyb nejoblíbenější druh pro živé ploty. Túja Smaragd ( Thuja occidentalis Smaragd lat. ) je jednou z nejběžněji používaných dřevin na živý plot. V naší nabídce naleznete tento kultivar k prodeji v mnoha různých velikostech (od do 3cm). V našem zahradnictví sami pěstujeme túje ( thuje ), okrasné dřeviny a další rostliny.


Jsou tedy zvyklé na povětrnostní podmínky našeho území a odolnější, než kdyby byly pěstovány např. Jen ty nejmladší dřeviny chrání před případnými kroupami nebo slunečním světlem stínící tkanina. Stářím thuje zároveň rostou i do šířky. Po zastřižení se další rok thuje rozšíří i ve špici a plot bude neprůhledný.


Pokud se pro thuje nechcete stavit u nás v zahradnictví (počítejte s tím, že do osobního auta jich moc nedáte a významně si umažete interiér), objednejte si naši dopravu. Pokud si zvolíte naši dopravu, thuje Vám doveze profesionální zahradník a můžete tak v poznámce k ojednávce rovnou požádat o profi výsadbu (cena je max Kč za výsadbu jedné thuje).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky