úterý 27. prosince 2016

Pařák na brambory bazar

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Používaný, nyní po renovaci, plně funkční. K vyzvednutí v Kněževsi, okres Žďár nad Sázavou. Pařák na brambory 1l pozink. Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika.


Nerezová nádoba, plechový spodek.

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvo případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit.


Toto hlášení bude ověřeno. Predám kvalitný parák Slovenskej výroby s možnosťou vyklopenia vrchnej časti, čo zabezpečuje pohodlné čistenie ohniska. Parák bol použitý 2x na zaváranie. Strojek a nástavec na Ravioli jsou v záruce až do 22.


MARCATO Nástavec na Ravioli ATLAS 150.

K sušáku na těstoviny bohužel nemám účtenku, tam tedy záruku uplatnit nelze. V zachovalém stavu, stále funkční. Prodám pařák na brambory.


Spodní díl je vyroben z černého plechu o síle mm, topeniště mm, rošt je litinový. Vložky jsou z nerezu nebo pozinkované. Kotel i topeniště v pořádku. Máte pocit, že tento inzerát sem nepatří?


Neváhejte a informujte nás o tom. Na prodej spěchám zavazí nám. Inzerce - brambory , nabídky - prodám, prodej, inzeráty. Ostatní - Dreveny starsi bazar. Vybírejte z inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Akvárium má množství kosmetických vad (viz foto) a je nutné opravit spár v horní části. Používá na ohřívání většího množství vody a na vaření krmiva pro domácí zvířata, především brambory a řepa. Musíte-li se pravidelně starat o větší množství zvířat, pařáky na brambory vám velice usnadní přípravu krmení.


Veškeré krmivo se uvaří najednou a rychle.

Zarizeni pro Určeno jejich spaření drůbeže Před vložením do škubačky. Výrobek je vyroben V souladu se směrnicemi je označen EU a CE. Zabijačkový kotel na ohřev vody, výklopný. Byla používaná v kuchyni mateřské školky. SLOUŽÍ K VAŘENÍ BRAMBOR, NA ZABIJAČKU , OHŘEVU VODY, VAŘENÍ.


Velmi zachovalý, nepoužitý. Vytápění lokální na tuhá paliva, ohřev vody brutarem. Ideální pomocník při domácí porážce, na paření drůbeže, ohřev vody atd. Nadčasový produkt vyrobený z toho nejlepšího materiálu.


M’tradition je výjimečné nádobí, které během let získává stále větší hodnotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky