úterý 27. prosince 2016

Karate postřik návod

Karate se Zeon technologií CS Agro přípravek na ochranu rostlin ( postřik ) – ml. Karate Zeon SC 6ml – proti savému a žravému hmyzu – PROHOPO. Zakoupil jsem přípravek Karate a při čtení návodu mě běhal mráz po zádech.


Zkušenosti z Francie ukazují, že jedním z nejvirulentnějších přenašečů BYDV je u nás běžně se vyskytující mšice řešetláková. Já jsem teď zakoupila CAREO postřik proti škůdcům, je v zelené plastové lahvy již naředěný a tudíž bez problému. Ničí kdejakou havěť a dokonce i larvy a vajíčka. Použila jsem ho na růže proti mšicím a na balkonové květiny a skutečně to zabralo.


Mšice vyschly a odpadly. Přípravek KARATE jsem použila na smutnice, ale žádný zázrak se nekonal. Aplikácia celosvetovo najpredávanejšieho insekticídu Karate má tieto prednosti: dlhodobá insekticídna clona, bleskový insekticídny nástup, vysoká návratnosť, nízke dávkovanie, spoľahlivý účinok pri nízkych teplotách, nezávislosť na vývojových štádiách kultúrnych plodín. Vzhľadom na kontaktný účinok je potrebné použiť dávku vody na úrovni až litre na 100m2. Postřik proti přezimujícím škůdcům dělám současně s ošetřením jádrovin.


Insekticidy neboli postřiky proti škůdcům jsou přípravky určené především k hubení hmyzu v jeho různých vývojových stupních. Koncem července postřik proti 2. Návod použití Popis Insekticid KARATE SE ZEON TECHNOLOGIÍ CS je postřik proti škůdcům, na bázi syntetického pyrethroidu ve formě stabilní suspenze kapsulí v kapalině k hubení savého a žravého hmyzu. Součást dodávky: - návod na použití. Zaregistrovali jste se v našem e-shopu?


Využívejte a čerpejte výhody registrovaného zákazníka a. Třetí, a poslední, postřik v období jara, se aplikuje po odkvětu. Dalším druhem jsou prostředky proti přezimujícím škůdcům. K pozdějším typům se řadí ochranné postřiky proti škůdcům jako je např.


Postřiků existuje celá řada, proto by se měli střídat. Odměřené množství přípravku vlijte za stálého míchání do nádrže aplikačního zařízení naplněné do poloviny vodou a doplňte na stanovený objem. This feature is not available right now. Pokud zakoupíte nějaký postřik, bývá v krabičce i obsáhlý leták s přehledem insekticidů i fungicidů, včetně použití i OL. To je velmi praktické, jste hned v obraze.


Nevíte si rady, který produkt vybrat? Chybějí vám nějaké informace? Projděte si aktuální plodinový katalog. Postřik na mšice – jednoduchý a rychlý návod bez chemie Pavla Růžičková 16. Zakladatel vlákna: Jiří Švec.


Dobrý den, měl bych prosím ještě dotaz k postřiku proti houbomilce. Pokud bych se spolehl na dobrý rok a porost nestříkal a přesto se houbomilka objevila, můžu ji efektivně z. Agrobio Karate proti housenkám ml. Insekticid k hubení housenek na okrasných rostlinách, jádrovinách, peckovinách nebo na brukvovité zelenině. Volně prodejný přípravek insekticid bez omezení na odbornou způsobilost a je schválený na asanaci kůrovcového dříví. Návod k použití Insekticid pro hubení savého a žravého hmyzu na zelenině, jádrovinách, peckovinách nebo na okrasných rostlinách.


Aplikace postřikem - dle jednodlivého škůdce na plodině. Dobrou službu coby postřik vám prokážou také nálevy, kdy bylinu necháte aspoň týden luhovat v kyblíku vody, ideálně postaveném na sluníčku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky