čtvrtek 22. prosince 2016

Aqualand moravia akce

Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Schnell und einfach zu nutzen. Letní animace plné tance.

Jaká vás zaujala nejvíce? Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. V košíku nemáte žádnou položku. Aqualand Moravia a všechny nabídky na jednom místě.


Užijete si vodu v té nejzábavnější podobě i suprové wellness hýčkání. To vše jen minut jízdy jižně od Brna směrem na Vídeň. Nejmodernější aquapark leží v Pasohlávkách na jižní Moravě, nabízí zábavu pro celou rodinu.


Přístup dětí na jednotlivé atrakce může být omezen jejich výškou. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.

Willst Du mit uns rutschen - abwärts in die Knappenrutsche! Pro využití této akce je potřeba mít platný průkaz s fotografií a datem narození (u dětí je zapotřebí předložit průkaz pojištěnce). Jedná se o první hudební festival v aquaparku v ČR. Slevín je agregátorem hromadných slev.


Tak nepropásněte příležitost, vezměte děti a užijte si den plný zážitků. Nabízíme slevy z celé republiky. Slevový zpravodaj vám pravidelně přináší aktuální slevy z vašeho města. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Vstupenky - AQUALAND MORAVIA bazar. Přes půl milionů uživatelů za den. Sleva platí na celodenní dospělou vstupenku do zóny AQUA včetně SPA ve výši 7Kč v týdnu nebo o víkendu či státním svátku za 8Kč. Chytrá řešení Sledujeme trendy u nás i ve světě a nabízíme inovativní řešení, díky kterým naše produkty fungují v každé domácnosti. Vyznavači relaxace jistě ocení Forum Romanum Wellness.


Klikněte na tlačítko Získat výhodu. Zadejte své telefonní číslo. Obdržíte SMS se slevovým kódem. Slevu lze čerpat 10x po dobu platnosti nabídky.

Zbývá času Doporučujeme také tyto slevy. Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!


V pátek a po celý víkend jsou pro ty nejmenší i starší děti připraveny zábavné. Pokud si jako místo rodinné dovolené vyberete oblast Pálavy, Mikulov , Klentnice nebo snad nejbližší okolí Věstonické nádrže , určitě si do zdejšího akvaparku zajděte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky