středa 28. prosince 2016

Montáž pletiva s napínacím drátem

Zajímají vás přednosti pletiva s napínacím drátem ? Přečtěte si podrobnější informace. Včetně návodu na montáž pletiva s napínacím drátem zdarma. Nejprodávanější plotové poplastované PVC pletivo s napínacím drátem.


Klasické poplastované pletivo na váš plot, které patří v ČR mezi nejoblíbenější. Pletivo nemá zapletený na.

Balení v kompaktních rolích s napínacím drátem na obou koncích po nebo 25m. Jednou z největších výhod poplastovaného pletiva je jeho velmi snadná montáž. Připravili jsme pro vás podrobný návod na montáž plotu se zapleteným napínacím drátem. Stavba plotu z pletiva čtyřhranného se zapleteným napínacím drátem ( s ND) nebo bez zepleteného napínacího drátu (bez ND). Nabizíme i provedení pletiva s již zapleteným napínacím drátem.


Montáž hravě zvládnete ve dvou lidech. Pro zákazníka v Mikulovicích jsme zajistili odbornou montáž pletiva se zapleteným napínacím drátem na již připravené plotové polastované sloupky. Ten následně vypínáme ráčkami každých cca až metrů. Instalace pletiva - detaily uchycení pomocí drátů a příchytek - a další sortiment klasických, chovatelských, průmyslových, lesnických druhů pletiv a.

U pletiv STANDARD je průměr drátu je mm, stejně jako u pletiva s napínacím drátem. U pletiv ECONOMY a SUPER je průměr drátu po poplastování mm, respektive mm. Role pletiva jsou v balení m nebo m. Napínací drát je zapletený na obou stranách pletiva - nahoře i dole.


Konec pletiva přivažte vázacím drátem ke koncovému sloupku oplocení. K průběžným sloupkům pak rovněž vázacím drátem pletivo přivažte. Díky našemu návodu na montáž pletiva bez zapleteného napínacího drátu to zvládnete raz dva. O nás Kontakt Všeobecné obchodní podmínky Doprava Nákup na splátky iPlatba Velkoobchodní sekce.


S napínacím drátem Bez napínacího drátu. Poplastované Pozinkované. Svařovaná ohradová pletiva. Vysoce kvalitní pozinkované pletivo vhodné k oplocení pozemků, budov, sportovišť i průmyslových objektů. Odpadá tedy fáze napínaní drátové osnovy a můžete rovnou přistoupit k montáži pletiva , kdy v jednom kroku napnete oboje.


Což v případě pletiva bez ND nehrozí, jelikož u něj se pletivo přichycuje k napínacímu drátu až po té, co je uchycený na sloupcích a vypnutý. Nicméně, ani v jednom případě neuděláte chybu. Návod na montáž čtyřhranného pletiva se zapleteným napínacím drátem. Vytyčení pozemku a hloubění děr Pomocí provázku a dřevěných kolíků vytyčíme rozměry pozemku. Pokud se necítíte na stavbu svépomocí, můžeme zajistit kompletní montáž námi prodávaného.


Po montáži je plot atraktivnější než u pletiva s napínacím drátem.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Klasické pletivo pozinkované se zapleteným napínacím drátem Strojově pletené pozinkované pletivo bez další povrchové úpravy, vyznačuje se vyšší tvrdostí, a je celkově pevnější.


Horní a dolní napínací drát je zapletený. Síla drátu mm, oka mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky