pátek 21. prosince 2018

Samozavlažovací truhlík flora

Truhlík má tvar obdélníku, kdy jsou boční strany půlkruhově zahnuté. Celkový tvar kopíruje horní lem. V pravém dolním rohu se nachází otvor pro odtok přebytečné vody.


Samozavlažovací truhlíky pro rostliny. Tři z vás, kteří správně odpoví na naši otázku, získají samozavlažovací truhlík BERBERIS 60. Pravidla soutěží a ochrany osobních dat: Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 5.

Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Zabýváme se prodejem základních i doplňkových potřeb pro zahrádkáře, chovatele, rybáře i kutily. Od pracovních oděvů, obuvi, přes hnojiva, postřiky i krmiva pro všemožné zvířecí mazlíčky. Květináče a truhlíky) Hodnocení produktu: 1. Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Entdecken Sie das Sortiment von Flora online bei design-bestseller.


K pěstování zeleniny a bylinek už nepotřebujete záhony, postačí vám samozavlažovací truhlíky. Současné plastové nádoby svým vzhledem už dostihly. Naše cena: 1€ Dostupnosť: Na sklade.


Praktický samozavlažovací truhlík. Lze jej zavěsit jednoduchými držáky. Doporučujeme držáky Herkules. Flora je se zásobníkem vody s knotovou závlahou substrátu, díky níž nedochází k převlhčování kořenů jako u běžných truhlíků. Součástí je kuličkový ukazatel hladiny vody v zásobníku.


Knot je z umělých vláken s dlouhou životností. Uzavřený systém zavlažování umožňuje dokonalou výživu rostlin a přihnojování jak kapalnými tak i pevnými hnojivy. Kontakt ABEX Substráty a. FLORA BÍ,GR,HN,TE za 1Kč.


Veľkoobjemový samozavlažovací kvetináč v novom dizajne. Vnútri sú tri samostatné nádoby, každá s otvorom pre pevné uchytenie opory pre rastliny. O rastliny je tak skvele postarané.

Lidl nabízí v akci samozavlažovací truhlík Florabest v černém a cihlovém barevném provedení. Jedná se o praktické řešení třeba v době dovolené. Plastový samozavlažovací truhlík Flora obsahuje ukazatel hladiny vody, zásobník vody a knotovou závlahu substrátu. Internetový obchod - zahradnická prodejna Praha Zbraslav, se soustředí na odvětví zahradnictví, kde najdete produkty pro práci na zahradě.


Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Florae‬ auf eBay an. Truhlík obsahuje vložku s otvory pro kořeny, vyrovnávací nožičky pro šikmé plochy (pomáhají vyrovnat nerovnosti např. na parapetu), sponku (pro zajištění stálého tvaru truhlíku), hladinoměr (k pohodlnému zjištění hladiny vody v truhlíku), hnojivo a knoty. Patří mezi zákazníky oblíbený truhlík.


Naše zahradnictví nabízí široký sortiment osiv, rostlin, chemických přípravků na ochranu rostlin, hnojiv. Truhlík se zásobníkem vody s knotovou závlahou odděluje zeminu s kořeny od prostoru na vodu, a tím nedochází k převlhčování kořenů jako u běžných truhlíků. Kulička je vodoznak, který ukazuje množství vody v zálivkovém prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky