úterý 25. prosince 2018

Enkaustické vosky

Kaufe Encaustic im Preisvergleich bei idealo. Sicher durch den Winter. Du suchst nach Encaustic? Finde Angebote zum Schnäppchen-Preis. Internetový prodej potřeb pro enkaustiku: enkaustická žehlička, enkaustické pero, zahřívací deska, vosky na enkaustiku, profesionální enkaustické vosky.


Neodolatelná je především pestrobarevnost, lehkost a kreativita enkaustiky.

Nepoužívají se při ní štětce, ale speciální enkaustické žehličky, na něž. Enkaustika, encaustic - malování horkým voskem za pomoci enkaustické žehličky, enkaustického pera a vosků je malování naprosto kreativní. Můžete si vymýšlet různé abstraktní malby. Enkaustické umění je známé již z dob starobylé antiky.


Vstupte do světa malby horkým voskem, ve kterém je díky překrásným odstínům vosků každá malba nádherná. Umělcem je každý, kdo tvoří. K dostaní je enkaustický vosk - sada barevných bloků , bezbarvé enkaustické médium - sada ks, čisticí vosk - sada bloků na čištění enkaustických nástrojů.


Entdecke die Pinnwand „ Enkaustik “ von hoptirinom.

Dieser Pinnwand folgen 2Nutzer auf Pinterest. Weitere Ideen zu Enkaustik , Wachs und Encausticmalerei. Enakustické voskovky prodáváme od dvou výrobců. Bločky a sady kulatých voskovek.


Velikost bločku je 4x2xcm. Pomocí tohoto přístroje můžete rozpouštět a míchat enkaustické vosky a malovat s nimi. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Podívejte se na video, jak postupným vrstvením barevných vosků vzniká obraz.


K malbě byly použity různé pomůcky a to enkaustická žehlička, enkaustické pero, křídový papír. Fixatív na textil pre enkaustické vosky , 1ml. Tento fixatív je vhodný na. Všetko čo potrebujete vedieť o maľovaní voskom (ENKAUSTIKA).


Foukaná enkaustika - jak jednoduše vytvořit abstraktní obrázek. Potřebujete enkaustické vosky , žehličku a horkovzdušnou pistoli. Pastelová sada vosků, bloků pro enkaustické malování. Hmotnost a rozměry všech vosků na enkaustiku cca.


Vosková krychlička o rozměru 11mm x 24mm x 42mm.

Zhotoveno ze směsi včelího vosku a stálobarevných pigmentů. Pro jemné linie, kresby a detaily doporučujeme použít násadku „kreslicí hrot“ Přiložením vosku na hrot pera vteče vosk do hrotu a dále pracujete s tekoucím voskem. Základné potreby k maliarskej technike Enkaustike. Vosky , enkaustické pero, enkaustická žehlička a iné. Technika s tradíciou, ktorá siaha až do obdobia antiky.


ENKAUSTIKA - Malba voskem, v nabídce: enkaustická žehlička a pistole, plotna HotPlate a vyhřívací deska, enkaustické pero, barevné enkaustické vosky , kniha. Pravidelné KURZY malování voskem pro začátečníky i pokročilé. Umelecký vosk, objex ml Umelecké vosky sú vyrobené ako rozpustné farby. Vše co potřebujete vědět o malování voskem (ENKAUSTIKA).


Vosky RF obsahujú včelí vosk, ale s podielom živice, čím sa obrazy stávajú viac plastickejšie. Tieto vosky sú vhodné na: nanášanie vosku so žehličkou, perom, na ohrievacej doske a samozrejme aj na fúkaciu techniku. Nakoupila jsem několik enkaustických žehliček, enkaustické vosky , papíry, malovala s dcerou, kamarádkami, později jsem zkoušela s klienty ve ve výtvarně – řemeslné dílně, kterou jsem lektorovala.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky