pondělí 31. prosince 2018

Samosběr jahod

Většina samosběrů začne. Samosběry jahod pořádáme od začátku zrání jaho nejde tedy o žádné tzv. Obvykle se tedy konají od začátku června, v době kdy už je nazrálé dostatečné množství plodů. Zručný člověk je schopen nasbírat – kg jahod za hodinu.


Záleží ovšem na době zrání ve které přijde.

Děkujeme všem zákazníkům za přízeň a budeme se na vás opět těšit v nové sezóně. Rané odrůdy se začínají vybarvovat, ale bezslunečné poslední dny start samosběru trošku odložily. Vaše domácí mazlíčky nechejte doma, psi ani jiná zvířata nemají z hygienických důvodů povolen vstup do porostu jahod. Všem zákazníkům děkujeme za přízeň.


Jsme rodinná firma s 20ti letou tradicí. S láskou obhospodařujeme českou půdu. Naše plantáže se nachází v.

Každý rok v červnu si u nás za výhodnou cenu můžete jahody sami nasbírat. Vzhledem k velkému zájmu o samosběr jahod sledujte novinky na našich stránkách. Na samosběr se nemusíte objednávat, můžete přijet kdykoliv mezi 8. Než se rozjedete na samosběr jaho informujte se nejlépe telefonem, zda samosběr ten den probíhá.


Krásné slunečné léto vám přeje Tým Svitálka. Cena za kilogram nasbíraných jahod po celé období sklizně postupně klesá. Provozujeme výhradně samosběr ! Objednání předem není možné. Ve vyhrazených termínech si u nás můžete posbírat jahody, třešně, švestky, jablka i zeleninu a drobné ovoce sami!


Formou samosběru za nižší. Vážení zákazníci, letošní samosběry jahod byly definitivně ukončeny. Nejlépe je přijít ráno, kdy jsou podmínky pro sběr jahod.


Níže najdete seznam všech oblíbených míst v České republice. Informace jsou platné ke dni 10. Na cenu se raději zeptejme přímo pěstitele předem, abychom předešli nedorozumění a měli klid.


Při samosběru jahod máte jistotu původu, můžete hned ochutnat co kupujete a ušetříte až ceny oproti obchodní síti.

Kde nás najdete Mezi obcí Doksany a dálnicí D8. Při vstupu na pole se skládá záloha 100Kč za každou dospělou osobu. Samosběr se koná pokaždé od hodin i za deštivého počasí.


Aktuální informace o samosběrech a cenách je možno získat na tel. Leave A Reply Cancel Reply Uložiť moje meno, e-mail a webovú stránku v tomto prehliadači pre moje budúce komentáre. Na pozemku platí přísný zákaz. Pravidla samosběru jahod : Řídíte se pokyny pověřených osob. Milí návštěvníci samosběru jahod , Dne 26.


Trhat můžete výhradně na přiděleném řádku. Zralé jahody trhejte všech velikostí a se. K červnu jahody neodmyslitelně patří. Přichází s nimi léto a také všechny ty báječné jahodové pochoutky.


Pokud ale člověk nemá zahradu nebo má. Nabízíme k prodeji jak nasbírané jahody , na které přijímáme objednávky , tak samosběr jahod vybraných odrůd v cenách dle ceníku. Přijďte na samosběr jahod v Olomouci - obci Skrbeň. Nasbírejte si čerstvé jahody přímo na naší plantáži jahod ve Skrbni. Datum a čas se dočtete ZDE.


Sklizeň jahod je u konce. Prodej natrhaných jahod ukončen 24. Chtěli jste si koupit jahody v obchodě? Na jahodových farmách je seženete za polovinu ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky