pondělí 24. prosince 2018

Pozinkovaný sud na vodu

V naší nabídce momentálně naleznete prodej plastových barelů o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l vše levně, které jsou vhodné zejména na dešťovou vodu, kvas a další kapaliny! Jejich využití ocení také zákazníci, kteří hledají levné zahradní plastové sudy na užitkovou či deštovou vodu. Trochu se bojím reakce pozinku a odrezovače v okolí narezlých míst.


Bojím se i toho jestli takto ošetřený sud budu moci použít po stránce zdravotní na pitnou vodu, resp, na vodu na zalévání zeleniny. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení.

Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora. Plechový sud - na krmivo, obilí. Sudy plechové litrů sudy na vodu odpad. PLECHOVÝ SUD 2L POUŽITÝ S ODNÍMACÍM VÍKEM A PÁKOVÝM UZÁVĚREM. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.


Může mít po dříznutí mírně ostrou. Pozinkovaný stojan na jeden sudpozink stojan na 60l, nebo 200l sud. Ocelová záchytná vana s roštem, na paletu, pro sudy, pozink.

Záchytné vany s roštem vhodné pro skladování látek ohrožujících vodu a hořl. Pojízdná záchytná vana, na sudy, objem 2l, pozink. Průměr sudu je cca: 48cm Výška sudu s víke80cm Vnitřní průměr hrdla: 39cm Aktuálně pouze v zelené barvě.


Sud 120l na dešťovou vodu. Plastový sud s poklopom a vypúšťacím ventilom. Použitie: na dažďovú vodu. Imitácia dreva, objem 240L. Priemer 700mm, výška 860mm.


Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě. Díky sudu na dešťovou vodu můžete zalévat kdykoliv. Jak využít sud na dešťovou vodu ? Dešťovou vodu můžeme kromě venkovních aplikací, jako je zalévání zahrady či umývání auta, použít také uvnitř domu, a to zejména pro splachování. Přeprava pouze PPL SPRINT - nadrozměrná přeprava.


Velkou výhodou sudů je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Když jsou pozinkované trubky vhodné k jejímu vedení, tak snad ani pozinkovaný sud by neměl vadit. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.

Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Součástí je víko a kohoutek. Objednejte si sudy na dešťovou vodu on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme sudy na dešťovou vodu k odběru na jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Kovové na rezervu paliva v autě a plastové třeba na čerstvou pramenitou vodu ze studánky.


Predám pekný pozinkovaný plechový 2litrový sud. Bolo v ňom riedidlo, ale strašne dávno tak sa dá po vyčistení použiť aj na vodu. Sudy na dažďovú vodu za trvale najnižšie ceny.


Nadrozměrná zásilka, přepravu zajišťuje služba Toptrans za cenu dopravy 35-Kč za jakékoliv množství sudů. Pokiaľ sa rozhodnete pre dodávku domov, tak pri platbe kartou do 13. Starý dřevěný sud na vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky