úterý 25. prosince 2018

Kometa pasohlávky

Při každém televizním přenosu utkání Komety, restaurace otevřena se speciální nabídkou pro hosty. KOMETA PUB KOUNICOVA Kounicova Brno Tel. The Kometa offers cozy accommodations with private or shared bathroom facilities in the peaceful village of Pasohlávky, 0feet from the shores of the Nové Mlýny Reservoir.


Free Wi-Fi is available throughout the property. The surrounding wine region of Pálava is dotted with wine cellars.

See actions taken by the people who manage and post content. Penzion Kometa se nachází 3metrů od vodní nádrže Nové Mlýny v poklidné vesničce Pasohlávky a nabízí útulné pokoje s vlastní nebo společnou koupelnou. Ve všech prostorách je k dispozici Wi-Fi zdarma.


Okolní vinařská oblast Pálava je posetá vinnými sklípky. Lepení bylo v ATC Merkur Pasohlávky od 17:hodin. Nálepku získalo nejrychlejších zájemců. Rekreační oblast Pasohlávky přináší opravdové zážitky.


Rybaření, vinné sklepy, Aqualan turistika, naučné stezky, cykloturistika, windsurfing, archeologická expozice a mnoho dalšího.

Nabízíme ubytování v příjemných a moderních apartmánech. Všechny naše prostory jsou vybavené klimatizací, wi-fi, TV, lednicí, sociálním zařízením a. Hotel Kometa restaurace. Infos und Bewertungen zu diesem Special anzeigen. Verfügbarkeit prüfen und gleich ohne Reservierungskosten buchen.


V areálu stojícím na samotě kilometry od Aqualandu Moravia si užijete báječný pobyt ve dvou i rodinnou dovolenou. Book hotel Penzion Bar Kometa online for the best rates. Obslužná místa jsou pro obě skupiny oddělena. Cyklovýlet - za poznáním folklóru na cyklostezce Brno - Vídeň. The Kometa offers cosy accommodation with private or shared bathroom facilities in the peaceful village of Pasohlávky , 3metres from the shores of the Nové Mlýny.


Das Kometa bietet Ihnen eine gemütliche Unterkunft mit einem eigenen Bad oder Gemeinschaftsbad in dem ruhigen Dorf Pasohlávky , nur 3m vom Ufer des Stausees Nové. Penzion s restaurací a půjčovnou kol je exkluzivně umístěn v centru obce Pasohlávky v těsné blízkosti Mušovských jezer. Penzion Kometa, Pasohlávky: Zobrazte recenzí zákazníků, přirozených fotografií a skvělé nabídky pro zařízení Penzion Kometa, které se v Pasohlávkách umístilo jako 1. Kometa-bar Pasohlávky Dovolujeme si Vám oznámit že 15. Get address of Penzion Kometa - Pasohlávky , submit your review or ask any question about Penzion Kometa , search nearby places on map.


Dir fannt et iwwer 3Meter vum Dammsee Nové Mlýny an enger roueger Plaz Pasohlávky.

Chcete vědět novinky z Pasohlávek jako první? Podvrdte odběr novinek a budete krok napřed. Ubytování a dovolená na Jižní Moravě. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Drucken der Seiteninhalte ist nur für registrierte und angemeldete Nutzer in Form des Tourenbuches möglich! Penzion Kometa – Pasohlávky. Od května je otevřeno denně. Ve druhém patře se nachází apartmán pro osob.


Apartmán je rozdělený na tři samostatné ložnice, koupelnu,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky