středa 26. prosince 2018

Kavkazská jedle sazenice

Dekorativní, vznešená a bohatě větvená. Svou pravidelnou sytě zelenou korunou ozdobí každou zahradu i balkon. Promněte v prstech její jehlice a zamilujte se do vůně jehličí s odst. Jedle ojíněná - concolor.


Nároky: Ze všech jedlí nejméně náročný druh, nejodolnější vůči suchému a znečištěnému ovzduší, snáší dobře sušší půdu.

Vzhledově nápadná solitéra. Kavkazská , korejská, numidská, ojiněná, řecká či vznešená - to je jen malý výčet přívlastků pro jedle. Dorůstá do výšky - m. Tyto přívlastky jsou doplněny. V mládí roste pomalu, má nádhernou, temně zelenou barvu.


Zjistěte ihne kde prodávají sazenice skladem i na e-shopu. Růst je pravidelný, pyramidální.

Aktuální ceník lesních sazenic. Je to velmi rychle rostoucí a nenáročná dřevina s baculatými šiškami vzpřímeně stojícími na větvích. Je to druh často pěstovaný pro vánoční stromky. Sazenice se zasílají ve svazku,po 20ks (viz FOTO), kořeny jsou v rašelině.


Tavolník má krásný a vonný bílý květ, je vhodný na hustý stříhaný živý plot, do skupin, jako solitéra, výška a šířka se udržuje střihem dle potřeby do 2-3m. Sází se kusy na metr, např. Zašlu také na dobírku po ČR, poradím s výsadbou a založením živého plotu. Tvoří rozsáhlé lesy společně se smrkem východním ( Picea orientalis ) a bukem východním ( Fagus orientalis ), popřípadě i čisté, nesmíšené porosty. U nás dost často pěstovaný druh jedle mnoha kultivarů.


Je odolná a její habitus velmi atraktivní. Jsou vyšlechtěny nejrůznější kultivary lišící se. Do hodin (v pracovní době) od odeslání objednávky Vám budou zaslány fotky stromků, které nejlépe splňují Vaše požadavky.


Nabízím sazenice jedle KAVKAZSKÉ 4letky. Nejkrásnější vánoční stromek,vhodný i jako okrasný na zahradu. Krásně zakořeněné (VELKÉ KOŘENY).


Abies nordmanniana, jedle kavkazská , syn.

Patří k často vysazovaným parkovým dřevinám a oblíbená je zejména jako vánoční stromek. Je to urostlý, velmi elegantní strom s naprosto zdravým vzhledem jehličnanu, na který se můžete dívat celé hodiny. Ve své přírodní kráse vám jedle poskytne radost a potěšení nejen v průběhu Vánoc, ale po celý rok na zahradě, v parku či volné přírodě. Nordmanova Jehličnatý strom z čeledi borovicovité - Pinaceae a rodu jedle - Abies, o kterém lze říci, že roste v Evropě a přilehlých oblastech jako je severní Afrika, Blízký východ a Kavkaz.


Zasazené loni na podzim, přesazení a zakořenění tedy nebude problém. Z vysokých rovných kmenů jedlí se od antických dob dělaly lodní stěžně. Vytvořit novou objednávku.


Z prodejních stánků znáte také jako jedle KANADSKÁ, jedle DÁNSKÁ a jako. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme.


Samčí šištice jsou ve spodní části koruny, samičí pak v horní části, obvykle až na vrcholu nebo na konci větví. Kvete v dubnu až květnu. Dům a zahrada - Sazenice jedle bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky