čtvrtek 27. prosince 2018

Převislé jahody prodej

Jahodník RUJANA - lesní měsíční jahody Lesní měsíční jahody s velice lahodnou, aromatickou chutí! Bohatě kvetoucí odrůda se silnou násadou drobných velice lahodných a aromatických plodů. V balení je kusů sazenic (pokud není uvedeno jinak). Pokud Vám zima poničila nějaké jahodníky, máte šanci si svůj jahodový záhon znovu doplnit o nové sazenice jahod.


Právě nyní můžete v našem zahradnictví najít prodej sazenic jahod různých odrůd.

Pokusila jsem se letos vypěstovat převislé jahody ze semen. Kupodivu to vyšlo a já mám osazené tři závěsné květináče a jeden truhlík. Protože se jednalo o frigosadbu, nebyly na rozdíl od ostatních vysazeny v květináči, ale pouze zabaleny v igelitovém pytlíku a papírovém obalu, kde čekaly na zkrácení kořínků asi o třetinu a následné přesazení. Důležité je také pravidelnější přihnojování během vegetace a pravidelná zálivka. Plody nenechávejte přezrát, vypadají na rostlině sice hezky, ale postupně ztrácejí chuť.


Ví někdo co dělám špatně? Pokud by někdo uměl poradit jak jahody přezimovat, budu vděčná. Díky mnoha pnoucím druhům, které jsou vhodné k pěstování v nádobách, se nyní z vlastních čerstvých plodů můžete těšit i na balkoně.

Keříky pnoucích jahod jsou navíc velmi dekorativní, protože kvetou a samozřejmě i plodí v podstatě od jara do podzimu. Jahody už zdaleka nejsou jen výsadou zahrádek. Stačí zvolit pnoucí stáleplodící odrůdu, například Maranell. Ve firemní prodejně máme jen čerstvé jahody a na plantážích si jich natrháte kolik chcete, jako ze zahrádky. Naší prioritou je vysoká kvalita a zdravotní stav rostlin a předností přátelský kontakt se zákazníkem.


Rodinný přístup farmy znamená vysokou produktivitu práce a kvalitu pro zákazníka ve všech směrech. Prostějova před jahodárnu Brno-jahodárna 1(cca na 10:do vyprodání). Potvrzení, zda jahody v daný den dovezeme. Toto velmi žádané ovoce je trendem na celém světě a není tedy divu, že se jahod konzumuje několik milionů tun ročně.


Ne každý má k dispozici velký záhon, na které by mohl jahodník pěstovat. Prodáváme semena převislých jahod. Do měsíců po výsevu se dočkáte nádherných, velkých a štavnatých plodů.


Můžete je pěstovat i na balkoně či terase! Dopřejte si čerstvé ovoce, kdykoliv chcete! Jde o velmi úrodnou odrůdu. Sazenice se zasílají ve svazku,po 20ks (viz FOTO), kořeny jsou v rašelině.


Vážení zákazníci, prosíme o pochopení, že k vylepšení uživatelského prostředí našich webových stránek používáme cookies.

Zahrádkáři někdy hledají i popínavé jahody nebo dokonce pnoucí jahody. Velké a sladké jahody výborné do nádob, květináčů i na záhony! Lidka odrůdy jahodníku pěstování jahod převislé jahody remontantní stáleplodící jahodník Stáleplodící jahodník dokáže kvést nezávisle na délce dne 3. Převislé hrnkové jahody Giga balení 200ks semínek. Středně velké a velmi chutné plody.


Pravidelná zálivka a hnojení. V zahradním centru v Jihlavě naleznete vše pro vaši zahradu od zeleninové sadby, růží, cibulovin až po hnojiva a substráty. Preferujeme kvalitní české. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Poprvé jsem si pořídila převislé jahody , ale nevím co se stále rostoucími šlahouny. Musím je během léta nějak zkracovat nebo redukovat? Pouze některé stáleplodící odrůdy jsou životaschopné bez opory pro maliny. Popínavé jahody Popínavé jahody v pravém smyslu slova neexistují, jedná.


Sazenice jsou na záhoně, je možné si je odvézt již nyní. Prodám sazenice bílých jaho chuť ananasu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky