úterý 25. prosince 2018

Přípravek na vosy

Garmetrin vosy je přípravek k likvidaci vos v domácnostech, na balkónech, terasách,. Z tohoto důvodu po odvetné akci posbírejte veškeré mrtvé vosy v okolí, aby si. Kvůli výše zmiňované jedovatosti insekticidních přípravků proti.


Pesticidní přípravek necháme přibližně hodin působit, a pokud budou vosy ještě další den aktivní, aplikujeme ho znovu. Nakonec hnízdo shodíme nějakou dlouhou tyčí, rozdělíme ho na kousky a můžeme ještě pro jistotu aplikovat pesticid.

Na sršně a vosy působí okamžitě, ale zároveň i dlouhodobě - tzn. Můžeme tím jednoduše vyhubit celé hnízdo vos a sršní. Vosy jsou sice o něco příjemnějšími letními společníky než sršně, ale nejlepší by bylo, kdyby se na zahrádce neobjevily vůbec. Plácnout je holou rukou nejde a navíc jich létá tolik, že lovit každou zvlášť by bylo pěkně otravné. Na zahubení vosy navíc stačí pouhý jeden postřik.


Pokud hledáte jiný způsob jak předejít obtěžování hmyzu např. Náplň lapače je z čistě přírodních látek, které jsou ale pro vosy velmi přitažlivé. Aerosol na vosy vyniká hlavně svým účinným působením a je speciálně vytvořený pro bezpečné hubení vosích (sršních) hnízd.

Kombinace dvou účinných látek způsobí tak, že při zásahu je hmyz paralyzován, a poté usmrcen. Přípravek působí kontaktně a je připraven k okamžitému použití. ATAK fumigátor je nová metoda hubení hmyzu. Sprej proti vosám a sršňům 600ml Bros Sprej na vosy a sršně je aerosolový přípravek určený pro hubení vos a sršňů a také k ničení jejich hnízd.


Hmyz lze zasáhnout větší dávkou. Pouze pro venkovní použití. Na trhu je mnoho přípravků na hubení hmyzu, ne vždy však zaberou a vosy opravdu usmrtí. Leckdy je jen podráždí a vy vyváznete v lepším.


Pro bezpečné a rychlé hubení můžete použít nový přípravek Atak aerosol na vosy v 750mililitrovém balení. Hnízdo je možno odstranit až po uplynutí nejméně hodin od provedení postřiku. Vhodné je také nastříkat co nejdál do nory přípravek na hubení hmyzu. Důležité potom je, ucpat vchody drny nebo hlínou. V drogerii se dají koupit i sirné knoty, kterým se vosy vykouří.


Visící hnízda opatrně sundejte a spalte. Bros hasičák na vosy a sršně 3ml. Bros Spray proti vosám a sršňům je aerosolový přípravek.


Super Cobra kombinovaná proti létajícímu i lezoucímu hmyzu.

Mějte na paměti, že ničení hnízd je vždy rizikové a pokud si na něj netroufáte, zavolejte raději hasiče. Pokud máte na zahradě hnízdo v zemi, nejjednodušeji se ho zbavíte zalitím horké vody. Je určen pro hubení vos a sršňů a také k ničení jejich hnízd. Atak aerosol vosy je insekticidní přípravek ve formě aerosolu na vosy a sršně Tento prostředek na hubení vos a sršňů… Atak prášek na mravence 100g. Mikrogranule pro okamžité hubení mravenců s dlouho.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Po jeho aplikaci pěna uzavře vstup do hnízda.


Díky tomu se vosy nemohou dostat ven a zároveň je tak šíření insekticidních složek přípravku Atak Pěna proti vosám rovnoměrné a velmi účinné. Sprej Bros na vosy a sršně je aerosolový přípravek , určen pro hubení vos a sršňů. Ne vždy máte po ruce přípravek z lékárny, proto se hodí i pár babských rad na ošetření štípanců Kdy je žihadlo problém?


V první řadě je nutné si uvědomit, že pokud nejste alergičtí, pak vám v zásadě žihadlo od vosy či včely, ani čmeláčí kousnutí neuškodí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky