čtvrtek 27. prosince 2018

Krmítko na balkon

Netradiční keramické krmítko nabízí praktické poutko na zavěšení a také bidýlko pro malé opeřence. Dovnitř stačí nasypat zrní, a uvidíte, že se k vám ptáčci budou rádi vracet. Díky svým rozměrům se vejde i na opravdu miniaturní balkon. Stylové krmítko v moderním designu určené hlavně na balkóny, lodžie anebo kryté terasy.


Vyrobeno z masivu sibiřského modřínu. Toto krmítko se Vám určitě po pár letech nerozpadne nebo neshnije.

S tímto krmítkem pro zpěvavé ptáky přijde do vaší zahrady nebo na váš balkon nový život. I začátečníci postaví toto krmítko pro ptáky bez. Krmítko do zahrady, na balkon nebo na parapet?


U nás si jistě vyberete! Máme pro vás velký výběr přírodních krmítek, které splňují všechny požadavky na správné krmítko. Vybírat můžete nejen podle materiálu, ale i podle různých tvarů a velikostí.


Máme větší i menší březová krmítka s klestím, svídou, rákosem či kulatinou. Kovové závěsné krmítko pro ptáky na řetízkovém závěsu se stříškou.

V barevném zpracování šedé s pati. Krásný dřevěný kousek, který bude zahradě slušet. Nikdy krmítko nedávejte na místa, kam se snadno dostane kočka. Ideální místo je asi m nad zemí, nejlépe na kůlu. V dnešní době, kdy jdou požadavky na vybavení domácností stále dopředu, stoupá i potřeba.


Pořiďte si na zahradu či balkon krmítko pro ptáky, pítko nebo na zahradu hmyzí hotel. Venkovní ptačí krmítka přilákají různé druhy ptáků a vy je budete moci celý rok pozorovat. Kočku však raději ven nepouštějte, ať vám ti ptáčci neuletí! Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. PTAČÍ KOSOKRMÍTKO NA BALKON. Od jara do podzimu můžou zdobit váš balkon, terasu nebo lodžii tyto krásné balkonové zástěny.


Svěží barvy a atmosféra slunečných dnů vám jistě zvedne náladu vždy, když si půjdete vypít kávu nebo si jen tak posedět. Navíc i vás ochrání před zraky sousedů. Bydlíte-li v husté zástavbě, kde jsou stromy, na kterých by zrnožraví ptáci mohli hnízdit, ale v okolí není dostatečná nabídka potravy, můžete jim potravu nabídnout vy a zvýšit tak šanci na úspěšné vyhnízdění.


Pokud si na váš balkon zvyknou jako na stálý zdroj potravy, časem přivedou i svá mláďata.

V zimě je krmítko pro ptáčky velikou zábavou a navíc hezkým skutkem. Pomocí kvalitní přísavky vhodné na sklo, je tedy možné uchytit na okno. Před uchycením okno pečlivě odmastěte, přísavku lehce navlhčete a připevněte na okno. Zásobník už jen naplňte krmením a pomocí samospádu se bude průběžně samo doplňovat do krmítka.


V našem katalogu naleznete krmítka různých velikostí od malých krmítek na římsy oken, nebo zábradlí balkonu po velká krmítka k samostatnému umístění. Ptačí krmítko na okno plast. Pomoci v zimě ptákům tak můžou i ti, kteří nemají zahradu ani balkon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky