úterý 16. ledna 2018

Peruánské bylinky

Uncaria - dovoz a prodej léčivých peruánských bylin a potravinových doplňků z léčivé a divoké přírody Peru přinášející naději do vašeho života. Herbář peruánských bylin a rostlin, které pro Vás připravila spolčenost Uncaria ČR Vám přiblíží tajemství amazonských pralesů i vysokých hor Peru a. Máme dlhoročné skúsenosti z predajom a dovozom peruánskych bylín a byliniek. Doprava na Slovenksko od EUR zadarmo.


Peruánské byliny se na evropský trh dostávají v omezeném množství.

Vy ale můžete dát přednost čisté přírodě. Bez barviv, stabilizátorů a zbytečných plnidel. Z deštného pralesa přímo do vaší konvičky! Svým obsahovým složením přis.


Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více informací zde Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jemně mletý prášek z plodů peruánské Lucumy zařazují do stravy lidé po celém světě.


Nejen, že dodá nápojům a dezertům skvělou vanilkovo-karamelovo-javorovou chuť.

Má také vynikající výživové hodnoty, prospívá nervům, kůži i imunitě. Lucuma přezdívaná Zlato Inků se ve vašem jídelníčku zabydlí natošup. Těm, kteří se orientují na čisté přírodní produkty, se tak otevírá možnost využít bylinky z mizejících deštných pralesů a krystalicky čistých vysokohorských oblastí And. Vilcacora - Uncaria tomentosa roste v tropických lesích Amazonie.


Je to světle hnědá popínavá rostlina, mylně nazývaná liánou. Do našeho obchodu zveme všechny milovníky alternativních řešení pro klasickou medicínu, kteří chápou, že zdraví lze nejjednodušeji najít v darech přírody. Máme široké znalosti v oblasti účinků a použití.


Bylinky z Peru Peruánske byliny – zázrak prírody Ľudstvo sa stále viac odvracia od prírody a pomaly zabúda na to, že liečivé rastliny majú silu uzdravovať telo i ducha. Jejich moc nyní objevuje i západní civilizace, která se čím dál tím častěji vrací k přírodním léčivům. Jste zvědaví, jak se dostaly peruánské byliny a informace o nich do Čech? Tak maté možnost v několika odstavcích se z nim seznámit. Na různé zdravotní problémy pomáhají peruánské byliny, které mají v lidovém léčitelství dlouholetou tradici.


Bylinky (předtím Bylinářství u Radnice), naleznete v Ostravě u Sýkorova mostu na ulici 28. Možnost online nákupu v našem eshopu. Onkologie a peruánské byliny Rakovina a peruánské byliny Nádorová onemocnění jsou chorobou, které se bojíme nejvíce.


Výzkumy příčin jejich vzniku.

Naša firma dováža peruánske byliny a ďalšie zaujímavé produkty v tej najvyššej možnej kvalite, vždy čerstvé a starostlivo prebrané. Jednodruhové bylinky k vaporizaci, ale i bylinné směsi k přípravě čaje. U každé bylinky máme podrobný popis a doporučenou teplotu vaporizace. Bylinky kupujeme od známého českého bylinkáře Vladimíra Grešíka.


V nabídce máme i tradiční peruánské bylinky od firmy Salvia Paradise. Již několik roků odebírám peruánské byliny od tohoto obchodu, věřím v pravost a kvalitu těchto bylin (jinde nemám tu důvěru). Veškerá komunikace ze strany obchodu, zaměstnanců, pana vedoucího byla vždy velmi dobrá, vstřícná. Děkuji jim za jejich poctivost a vřele doporučuji. Bez farbív, stabilizátorov a zbytočných plnidiel.


Z dažďového pralesa priamo do vašej kanvičky! Pro zachování účinných látek v bylinách se musí tyto rostlinné drogy skladovat v uzavřených skleněných nebo plechových nádobách v suchu, tmě a chladu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky